2017. július 19., szerda

Pupa - Vamp!

Ezt a posztot már ezer éve meg akarom írni, mert olyat fedeztem fel, amiről mindenkinek tudnia kell. Igen, igen, a szempillaspirál-gate folytatása következik. Van a Pupának egy körömlakkja, amiért visszajárok, egy narancspiros, nagyon tartós lakk. És pár hónapja, mikor bementem a lakkért, nézelődtem náluk ilyen ügyben, mert emlékeztem, hogy Marcipán ajánlotta a Pupa - Vamp! spirálját, és kiszúrtam, hogy van belőle brutál kék, méghozzá vízállóban, ami nekem nagyon fontos - és ritka is sajnos. 2790 forintba került, úgyhogy azonnal vettem is egyet, és hát szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Iszonyúan kék, nagyon szép. Ami pedig a vízállóságát illeti, nem mondom, hogy nyom nélkül végigcsinálnék benne egy újabb válást, meg edzéshez sem működik, de egy normál naphoz tök jó.



Óriási sikere van, nagyon látványos, vibráló kék a szempillákon is, napi szinten szoktak rácsodálkozni. Nagyon szeretem. Annyira, hogy kíváncsiságból megvettem a fekete változatát is. Na az ennyire nem jó, mint a kék, mert most, hogy fogyóban van, elkezdett csomósodni, de azt is szeretem nagyon szép, hál'istenek nem Twiggy pillákat csinál. 


Ez a kék spirál a nyaram legtutibb kiegészítője, maximálisan tudom ajánlani.

8 megjegyzés:

  1. Hú! Spirál ügyben annyiszor akartam írni: Max Factor Clump Defy.
    http://kremmania.hu/kremek/max-factor-clump-defy-szempillaspiral

    Van 179 értékelése a Krémmánián is, közel 5 csillagra értékelték.
    Aki lehúzza véleményben, annak pont az a baja vele, amiért én imádom, és amit te keresel (ha jól értettem): hogy túl természetes, nem elég drámai a hatása.

    Ezt csak azért nem értem, mert 3 rétegben felvive olyan, mint egy profi műszempilla. Fel nem foghatom, másnak mi gyögyörűen dögös-vampos drámai azon, amikor az összeragadt pilláikon festékgombócok fityegnek...erre hála az égnek ez a spirál nem képes 😀😁

    1 rétegben konkrétan nem venni észre, hogy festék van rajtad (nekem ez azért jó, mert a pillám olyan hosszú, hogy a napszemüveget verdesi, de kb a 2/3-a pont olyan semmilyen színű, hogy nem is látszik, hogy van. Ezzel a spirállal viszont teljesen természetesen életre kelnek 😊
    2 rétegben egy közepesen erős nappali smink tökéletes kiegészítője.
    3 rétegben pedig mindenféle vastag tusos cicaszemes csillogós dögös esti sminken is megállja a helyét (még mindig lifegő festékgombócmentes, gyönyörű, különálló pillákat adva) 😊

    Hónapok után sem kezd besűrűsödni, csomósodni - az utolsó csepp ugyanolyan jó minőségű, mint az első. Jó párat elhasználtam már belőle, kísérleteztem mással, de nem vált be. Illetve 2 jó akadt, a La Roche-Posay és egy Estee Lauder de azoknak az ára erősen túl van nálam a lélektani határon 😁 (mindkettő ajándék volt más mellé...)

    Hirtelen nem tudom, van-e vízállója...
    Alapból 4.500 körül van, de rendszeresen ki lehet fogni 3.000 alatt is akcióban.

    Boci

    VálaszTörlés
  2. Lányok,
    Barna szemspirálból tudnátok ajánlani nekem valamilyet?
    Nekem extra érzékeny szemem van, állandóan könnyezek (meg gyakran kell műkönnyet cseppentenem) tehát nagy az elkenődés veszélye, viszont rövid kis semmi szempilláim vannak és még ráadásul a szemüvegem kicsinyít mert mínuszos, tehát rengeteget számít a spirál.
    Egyáltalán nem találtam még jót sosem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármelyik Lancome? Én annál vízállóbbat még nem láttam, nekem lencsém van, de nem bántotta a szemem.

      Törlés
    2. Még nem próbáltam, de ki fogom próbálni. Most nem dolgozom így nincs is, de akkor ezzel fogom kezdeni a munkás életet.

      Törlés
  3. A kéknek van egy visszafogottabb verziója is, én azt vettem meg a barna szememhez, és az is szuper. És bár hivatakosan nem víz-, csak cseppálló, meglepően jól teljesít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem szerintem az van, mint Milonkanak, de kb semmit nem latok belole. vagy ennyire smink analfabeta vagyok, vagy tul sotetek a pillaim. (Pilla, kerlek ne vedd magadra :D)

      Törlés
  4. Örülök, hogy bejött! Egy barátnőm nagyon régóta ilyen kék spirált használ a nagy kék szemeihez, elég drámai a hatás tényleg. Ő amúgy a Dior- Diorshow kékjét használja mindig, az is nagyon kék. Nekem most a L'Oreal - Volume Million Lashes So Couture a favorit.

    VálaszTörlés