2017. november 5., vasárnap

Home ♥ Home

Azt is nagyon élveztem, hogy ennyit itthon lehettem anélkül, hogy kötelezően ünnepelni, vendégeket fogadni, vagy menni kellene, mint a karácsonyi, vagy a húsvéti szünetben, az sokkal stresszesebb szokott lenni, ez meg most pure pihenés volt (már amikor nem estem pofára, meg nem sírtam végig egész napokat). Vettem a héten páraelszívót a konyhába, apu a héten felszereli nekem, és akkor tényleg semmi sem állíthat meg, hogy süssek-főzzek (nem, mintha eddig bármi megállított volna). Nagyon szeretem a lakásom.


Hétvégén szállóvendégeim lesznek, egy csomó tervem van már most, hogy mit fogunk csinálni, nagyon várom. Megnyílt például a borjurta a főtéren, tegnap már fel is avattuk, a vörös mondjuk nem ízlett, de a fehér forraltboruk nagyon finom. Egyébként próbálom megérteni, hogy miért kell fél kg cukrot rakni egy bögre (állítólag minőségi) italba, de tavaly már több helyen találkoztunk cukormentes, vagy nem olyan édes forraltborral, reméljük, ez idén is így lesz. 


Mondjuk annak nagyon örülnék, ha nem lenne nálam még egymillió dolgozat, amiket ki kell javítanom holnapra, de komolyan, hogy lehetek ekkora lúzer, hogy az utolsó pillanatra hagyom. 

Ezt a számot meg két nap alatt 617-szer hallgattam meg, és mindenkinek elküldtem a világon, hát tessék, hallgassátok ti is: 



5 megjegyzés:

  1. Borjurta helyett azt olvastam, hogy borjútúra.. gondolkoztam is, hogy mi lehet:-D

    VálaszTörlés
  2. haha, én is borjút olvastam :D pedig jártam is abban a borjurtában és milyen klassz hely:)

    VálaszTörlés
  3. hopp, lebuktál! feltetted a karácsonyi csillagot! (örülök, mert én is ezen gondolkoztam!)

    VálaszTörlés