2017. november 18., szombat

Lush

A Lush-tól a Big nevű tengeri sós sampon a kedvencem, szoktam tartani itthon, és váltogatom valami olcsóbb fajtával, vagy a The Body Shop banános samponját (és hajkondicionálóját), vagy Alpecin koffeines samponját használom mellette. Tényleg nagyon szép és dús (nagy) lesz tőle az amúgy puha, vékony szálú hajam, de a lényeg, hogy elképesztően finom illatúvá varázsolja. 

Na és most vettem ezt a citromos samponkorongot, amit nagyon ajánlanak szőke hajra (meg gondolom, mindenféle hajra, csak vegyük meg), ennek is nagyon finom az illata. Nagyon szép fényes és sima tőle a hajam, működött balzsam nélkül is (csak minden 3. alkalommal használok balzsamot), mást egyelőre nem tudok róla mondani.

Viszont a testápoló! Ő az, itt a kép bal alsó sarkában. Az illata olyan, mint a színe: narancsos, fűszeres, engem megvett kilóra. A vizes bőrt kell vele bedörzsölni, majd leöblíteni, és akkor elképesztően puha és illatos lesz, és ez eddig nem is kamu. Viszont egyrészt most így utólag azt gondolom, hogy lehet, hogy indokolatlan a zuhany alatt testápolózni, csak van az embernek utána 1 perce, hogy bekrémezze magát - de oké, legyen, a határán vagyok annak, hogy ez bejöjjön nekem, és ne kelljen a zuhany után a kenegetéssel szarakodni. Másrészt viszont hófehér törölközőm utána csupa narancssárga lett. Harmadrészt a fehér zuhanykabinom alja és a lefolyó csupa ragacsos maszat már az első használat után. Szóval, hogy mondjam... Szerintem nem az igazi a koncepció, én valószínűleg visszatérek a hagyományos verzióhoz. Láttam, hogy egy csomó márka kijött a zuhany alatt használható testápolókkal, ti használtok ilyesmit? Mik a benyomások? 

4 megjegyzés:

  1. Én is TBS banános sampont és balzsamot használok, imádom.❤️
    Én azért hagytam el a Lush és egyéb kézműves, natur szappanok, samponok és testápolók használatát, mert fürdés után kb fél órát kellett takarítani a fürdőkádat a lerakódott maradványok miatt.😕

    VálaszTörlés
  2. Ugyanez a Nivea hasonló készítményével. Csupa ragacs a zuhany alja.

    VálaszTörlés
  3. nekem az összes ilyen "testápoló" borzasztóan kiszárította a bőrömet. :(

    VálaszTörlés
  4. én csak a Lush samponkorongjához tudok hozzászólni, most vettem a 3.-at belőle (mindegyik másfajta volt) és nem is nyúlok más samponért. Elég gazdaságos amúgy, az elején szárította a fejbőrömet, de hamar adaptálódott a hajam.

    VálaszTörlés