2018. március 20., kedd

bon voyage

Fú. 

Hol is tartottam? 

Na, hát azóta annyi minden történt, nem könnyű felvenni a fonalat. Nem is tudom, mióta ma van az első estém, hogy itthon vagyok egyedül, és semmi dolgom - illetve persze van, csak ahhoz nincsen kedvem. 

A legfontosabb, hogy múlt hét szerdán elrepültem a lányokkal Párizsba. Kata ott lakik, és elmentünk megnézni, hogyan él. Tartjuk a kapcsolatot, és sokat mesél, ezer képet küld, de mégis teljesen más volt néhány napra beköltözni a picike, az Eiffel toronyhoz egészen közeli albijába, és a saját szemünkkel látni, érezni, hogy hogyan él, merre jár, hol vásárol, mit eszik, hol iszik fröccsöt, kikkel találkozik. Persze, csavarogtunk a városban is, már amikor nem zuhogott az eső/hó (illetve akkor is), de most nem ez volt a lényeg. Nagyon jó érzés volt meglátogatni őt, mert ritkán látjuk és hiányzik, meg kicsit összebútorozni a csajokkal és bandázni meg vicceskedni egy csomót. 

A másik pedig, hogy szerintem nekem tök jó életem van, főleg most, hogy itt van ez a fiú, akivel hát elég komolyan megy a zsömö zsövö, de még így is úgy érzem, hogy a mókuskerékből való kiszakadást receptre írnám fel mindenkinek. Én már elég sokszor voltam Párizsban ahhoz, hogy ne pisiljem magam össze a csillogó toronytól, a Szajnától, a pain au chocolat-tól vagy a Galerie Lafayette-től, és talán pont ezért, meg mert meglepő módon úgy tűnik, hogy még mindig tudok franciául, most először úgy éreztem, hogy stressz, sietség, görcs és elvárások nélkül tudom élvezni ezt a várost. Meg hát a Summer in Parist hallgatva nézni az ablakból a sűrű hóesést a gyönyörű épületek fölött... Ezek a pillantok szerintem örökre megmaradnak. Nagyon jól éreztem magam, és iszonyúan jólesett onnan, a távolból nézni egy kicsit a saját életem. És most itthon is nagyon jó. 

Majd mutatok képeket. 

Ti hogy vagytok? 


3 megjegyzés:

  1. én meg úgy élveztem a képeket :) tök jól sikerült elkapni szerintem a hangulatot <3

    VálaszTörlés
  2. Milonka jó, hogy jöttél egy kicsit, az élet élvezetéről hallani nagyon jó volt. Sok ilyen "kirepkedést" kívánok a mindennapokból!)) Élvezd csak az életedet, mert így jó létezni!))
    Teljesen érthető a hosszabb "eltűnésed" a blogodról....)))

    VálaszTörlés
  3. Már hiányoztál!☺ Kíváncsian várom a fotókat is. Ez a kimozdulni és távolabbról nézni az életem, nagyon ismerős számomra is. Nálam mindig azt váltotta ki, hogy kezdtem értékelni olyan dolgot is,amit addig olyan természetesnek vettem, hogy van és működik.

    VálaszTörlés