2018. március 22., csütörtök

helyzetjelentés

Azért ültem le blogolni, hogy ébren bírjak maradni. Reggel fél 6-kor keltem, fél 7-re jöttek a lányok, aztán meg elképesztően intenzív volt a nap. Ilyenkor, ha nagyon korán kelek, és nem alszom ki magam, estére zombi vagyok - vagy nem is tudom, igazából elég régen volt utoljára ilyen. 8-kor már aludni szeretnék, úgyhogy gyorsan írok.

  • Örülök: ...jön a tavasz, jön a hétvége, visszatért a flow az iskolában, jól érzem magam. 
  • Kétségbe vagyok esve: ...azt hittem, jó pár éve nem vagyok már a halogatás királynője, de most mégis eltököltem az időt, és kellene 20 személyre olcsó diákszállás Veszprémben május elejére, nincsen ötletetek véletlenül? 
  • Megviselt: ...talán nem is ez a jó kifejezés, talán inkább intenzív élmény volt. Eltűnt egy fiú az osztályomból, míg Párizsban voltam, a rendőrség is kereste. Aztán meglett, hétfőn beszéltem vele sokat, és kiderült, hogy sok, és nagy a baj. Viszont a bizalmába fogadott, nagyon megnyílt nekem, és ő mondta ki, hogy szeretne pszichológussal beszélni. Kaptam időpontot gyermekpszichiáterhez, és mivel nincs olyan szülő, illetve gondviselő, akire lehetne számítani, én kísértem el. És a legdurvább, hogy bent maradhattam végig az ülés alatt, bár a doktornő megkérdezte őt, hogy kiküldjük az osztályfőnököt? De egyből rávágta, hogy dehogy. Én most úgy érzem, hogy elindítottuk őt egy tök jó úton, nyitott arra, hogy beavasson engem továbbra is, valamint hogy elfogadjon segítséget, és az, hogy nekem ebben részem van, valamint hogy ilyen különleges szerepet kaptam ennek a fiúnak az életében, az nagyon, nagyon jó érzés.
  • Csorog a nyálam: ...még tartanak a Franciaországból hozott sajtok és pástétomok (sőt, még mogyorós-mazsolás kenyeret is hoztam, bár azt pont lehet venni a Három Macskában a Pozsonyin), de már azon jár az eszem, hogy ott kint már most tele vannak az üzletek spárgával. Szerintem hamarosan ideér!
  • Siker: ...rossz szokásom, hogy mielőtt elutazom, veszek magamnak valami göncöt, ami kényelmesebbé/praktikusabbá teszi az utazást. Tudjuk, hogy tornacipő-buzi vagyok (nálam már csak a pasim jobban az), és belefutottam egy olyan gyönyörű, egyedi cipőbe, hogy nem bírtam otthagyni. Amíg nem zuhogott a hó, azaz két napig, az volt rajtam, nagyon kényelmes volt, bármennyit gyalogoltunk, egyáltalán nem fáradtam el (szpesöl tenksz a futópadon rótt kilométereknek), de ami a lényeg: meseszép. És az, hogy kényelmes, azért furcsa, mert a Promodban vettem. Lásd a fotókon. 
  • Hangulat: ...csütörtökön este 8-kor már fogmosás és zuhany után, pizsiben, teljes chill. Jó éjt!




2 napig ilyen időnk volt. a csodás hátizsákot a pasimtól kaptam

13 megjegyzés:

  1. Csak Veszprém jó, vagy lehet picit odébb is? Ha igen, Nemesvámoson a Waldorf-suliban lehet aludni, ha jól tudom:
    http://feherlofiawaldorf.hu

    VálaszTörlés
  2. Végre írtál.:-) Szurkolok hogy a fiúval az osztályodból minden rendben legyen. És hogy van a transzplantáld diákod? ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) 😘
      Képzeld, úgy tűnik, befogadta a vesét. Sajna halaszt idén, h teljesen felépüljön, és jövőre teljes erőbedobással tudjon suliba járni - de már nem az én osztályomba.

      Törlés
    2. De jó, hogy jól van! :-)

      Törlés
  3. Ez az egész bizalmi dolog nagyon megható, komolyan, minden elismerésem a tiéd! ❤
    A cipőd meg..... meseszép 😊

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. A Hotel Magistert én is tudom javasolni, nyáron foglaltam ott kétágyas szobát, az utolsó pillanatban, amikor már csak csillagászati áron kínáltak szállást a Balaton partján. Tiszta, rendezett, jó a parkolási lehetőség, és van éjjel-nappali portaszolgálat.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a cipőt egyszer már megdícsértem, de hát annyira csodás, hogy itt is muszáj.

    VálaszTörlés
  7. Szállás tipp: http://www.iranymagyarorszag.hu/keres/veszprem/szallasok/diakszallok-p1/

    Az, hogy a srác a bizalmába fogadott, nagyon szuper!!!

    VálaszTörlés
  8. ez a fiú remélem egyenesbe kerül végre!! :)

    szállást sajnos nem tudok.

    de ez a cipő! <3 <3 a Promod cipőiben én már többször csalódtam kellemesen, az egyik kedvenc évekig hordott szandim is onnan volt. többször visszamentem én is mielőtt megvettem, mert akciósan volt 12e körül, de nagyon megérte! :)

    VálaszTörlés
  9. egy Promodos papucsban jártam végig Jordániát :-) Mintha kesztyű lett volna a lábamon. Kiss Mukk volt a neve a papucsnak.

    VálaszTörlés