2018. május 8., kedd

your touch is my drug

Tegnap felügyeltem a magyar érettségin, aztán délben, mikor kijöttem a suliból, ott várt a csupa vigyor pasim az épület előtt, a bicaja az enyém mellett parkolt. Kicsit úgy éreztem magam, mint gimiben, mikor Madarász Peti, életem első szerelme, az első komoly kapcsolatom, a város leghelyesebb fiúja ott várt a suli előtt órák után. Az a fura amúgy, hogy most is pont olyan gondtalannak, szabadnak és szerelmesnek érzem magam,  mint akkor, csak most ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, és még az érettségik sem stresszelnek - illetve de, egy kicsit igen, csak most nem kell tanulnom rájuk. Nem mintha akkor tanultam volna. 

Este elmentünk bicajozni, találtunk egy nagyon kellemes, nyugis partrészt, épp naplemente előtt. Bár szétcsíptek a szúnyogok, szépek voltak a fények, így csináltunk néhány képet - néztem őket ma reggel, nekem le van pirulva az orrom és a képem, na és persze fülig ér a szám. Mindkettőnknek most lazul lefelé a munka, öröm ránézni a jövő heti órarendemre, és bár nagyon rosszul alszom, azt gondolom, hogy ez még az elmúlt hetek őrülete. Csak a hajam nagyon hosszú és lenőtt a képeken, borzasztóan rámférne egy hajvágás, és volt is mára időpontom a Cult-ba, de tegnap felhívtak, lemondták, és csak jövő hétre találtunk újat. Én amúgy ki vagyok ezen kicsit akadva, mert értem én, hogy bejött nekik valami forgatás, ami fontosabb, mint én, meg a többi halandó, és a többi fodrászuk is tele van, de és ha nekem most lenne az esküvőm, vagy bármi? 




Voltunk a csajokkal az idei első lick-en a hajón, egész komoly tömeg volt, na meg egy 100 méteres sor, akik szerettek volna még beférni, de nem sikerült nekik, milyen jó, hogy korán érkeztünk. Amúgy mi azért szeretjük ezt a bulit, mert délután van, süt ránk a nap,  féláron van a mojito, nagyon sokat dumáluk és nevetünk, de este 8-kor vége, én 10-kor már a saját ágyikómban fekhetek. Újonság, hogy a kotélokat le lehet már fojtani egész jó hamburgerrel, ami szerintem életmentő volt mindannyiunk számára. Mondjuk szerintem nagyon rossz a hangosítás, mert a dj pult két oldalán, a földön, a tömeg mögött vannak a hangfalak, csak az egyik oldalon, amitől tök tompán szól a cucc, számomra kb élvezhetetlen. Meg én a zenéket sem értem, mert a legtöbb számra csak így topogni lehet, aztán kb a legnagyobb buli a Sunshine, moonlight, good times, boogie  (tudom, h nem ez a címe, de ennyi volt a szöveg) valami nagyon rossz feldolgozására ment, merthogy annak tudták az emberek a szövegét, szerintem ennél azért lehetne jobban kitalálni a muzsikákat, jó, hogy nem Porsche, szerelem, meg Jött egy felhő és leszállt közénk. A társaság, a kis társaságunk, már Juccal kiegészülve viszont tökéletes. Csak Gyömbi hiányzott, aki viszont a buli fb oldalán live közvetítésen nézte végig, ahogy mulatozunk, és elég freaky volt, hogy amikor a végén elindultunk, akkor írta a csoportba, mint Nagy Testvér, hogy hova mentek, mi meg így basszus, te látsz minket?? Szóval kicsit ijesztő, hogy az ember elmegy valahova, és mások kamerákon keresztül figyelhetik, hogy mit csinál. Persze Gyömbérke nézhet minket, de értitek. 

Ma és holnap szabadságon vagyok, érettségi szünet van, és nem vagyok beosztva, olyan jó. Lenne egy csomó dolgom, szervezkedés, telefonálás, adminisztráció, de csak ülök és nézek ki a fejemből, nagyon fáradt vagyok. Vettünk tegnap tollast, de nem próbáltuk ki végül, és hajnalban, 3 körül, mikor nem tudtam aludni, észrevettem, hogy a pasim is ébredezik, mert megpuszilt, és mondtam neki, hogy nem tudok aludni, felkelhetnénk és tollasozhatnánk (imádok tollasozni, eléggé jó is vagyok benne), és mondta, hogy jó, semmi akadálya, csak fel kell kapcsolni néhány lámpát. Reggel erre ő nem emlékezett. Mennyire kedves tőle, hogy nem akad ki a hülyeségeimen, sőt, félálomban is minden problémára talál megoldást.

1 megjegyzés:

  1. Fülig ért a szám ettől a bejegyzéstől, Milonka. Úgy örülök, hogy ennyire boldog vagy! ❤

    VálaszTörlés