2018. október 21., vasárnap

but still

Hazajöttünk hétvégére, nem a hosszúra, csak vasárnapig. Én már pénteken, mondtam Barninak, hogy kicsit haverozzon, nem kellett őt sokáig győzködni, meg nekem is van igényem egy-egy estére egyedül. Suli után hazaugrottam összepakolni (kb a laptopomat vettem magamhoz), elvillámoztam a nyugatihoz, és már itthon is voltam, elképesztő, hogy háztól házig pont egy óra csupán. Kijött elém a bátyám, ezt a luxust szoktam igényelni, ha hazamegyek, jó érzés, hogy vár valaki és nem kell hazakutyagolni. Este elugrottam egy volt kolléganőmhöz pirospaprikáért, amit anyunak vettem, aztán a barátnőmhöz, aki tk pizzát sütött, meg beszélgettünk. 10-kor már ágyban voltam. 

Szombat reggel óriásit csavarogtam a városban Pannával meg a kiskuttyal - mennivel szebb az ősz itt, mint Budapesten! Aztán kisuvickoltam a lakást, mert attól még, hogy nem lakunk most itt, ugyanúgy van por meg kosz, sőt, arról már nem is beszélve, hogy ennyi pókhálót és pókot szerintem még sosem likvidáltam, kezdtek teljesen úrrá lenni a lakáson. Jött a pasim, sütöttem héjában süt krumplit vajjal, császárszalonnával, lilahagymával, a szüleimmel ebédeltünk, felköszöntöttük anyut, bailey's-zel koccintottunk. Délután pihentünk, aludtunk, elmentük vacsizni (van egy zseni hamburgerező a főtéren, a Farm, mindenképp próbáljátok ki, ha erre jártok), este Narcos-t néztünk, a hramdik évadot kezdtük el, ami már nem Escobarról szól, hanem a Cali kartelről. Az első rész kétharmadáig nem halt meg senki, ami az első két évad után már kezdett gyanús lenni, de aztán egy ember kikötöttek kötéllel a lábainál meg a karjainál fogva 4 motorhoz, a motorok meg elindultak a 4 égtáj felé, a többit a fantáziátokra bízom. Úgy tűnik, ez az évad sem lesz kevésbé súlyos, mint az eddigiek, bár Pablo nélkül már nem az igazi. 

Ma kicsit pakolásztunk, beszélgettünk anyuval, aztán a pasim visszament Budapestre, mert dolga van, én meg majd valamikor délután csatlakozom. 

És ez mind nagyon jó volt, ráadásul van még két teljes napom pihenni, de én mégis nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Majd ezt még kifejtem. 

ez itt anyué

Snoopy 1 és 2



1 megjegyzés: