2018. október 16., kedd

here I am

Nagyon köszi a lelkesedést és a kedves szavakat és üzeneteket, és fejben tartom, ha egyszer úgy alakulna, de egyelőre nem jut eszembe, hogy bezárjam a blogot. Most valahogy nem érzem, hogy olyan sok mindent van kedvem megosztani, illetve van, csak nincsenek üresjárataim, de közben tudom, hogy lesz majd kedvem megint. Régen, például a volt sulimban nagyon szerettem lyukasórában úgy kikapcsolni, hogy írtam egy posztot, segített, hogy kicsit helyrerakjam a gondolataimat - mostanában inkább az óráimra készülök, felhívom a pasim vagy anyuékat, kávét csinálok vagy valami uzsit, esetleg kimegyek ebédelni. Próbáltam már olyasmiről posztolni, amiről megkértek, de az nem megy, volt már, hogy kifejezetten rossz érzésem volt vele kapcsolatban, viszont nagyon szívesen ajánlok mindent, ami nekem jó, kérés nélkül is.

Voltam a múlt héten fodrásznál, nagyon megnőtt a hajam. Volt egy kicsi dilemma, hogy mi legyen a koncepció, de végül különösebb gondolkodás nélkül levágattam rövidre, igazából még rövidebbre kellett volna, most kb az államig ér. Annyira könnyű vele bánni, megszárítom, ami nekem úgy másfél perc, pár tincset behullámosítok hajvasalóval, és kész, van friss frizurám, van formája, tartása, nem csak úgy lóg. Összefogni nem igazán tudom, az azért időnként hiányzik, de ha kell, eltűzöm.

Életemben először glamour napoztam hétvégén, be is igazolódott az elméletem, hogy ilyenkor egy csomó olyasmit is megvesz az ember, amit egyébként eszébe sem jutna, nem csak mosószert és wc papírt, és végül igazából nem is az, hogy spórolsz, hanem sokkal többet költesz, mintha mondjuk plázázás helyett elmentél volna kirándulni. Megvettünk egy csomó mindent a háztartásba, ami kellett, az mondjuk jó volt, de pont arra, amire jól jött volna némi engedmény (Lancome szempillaspirál), nem volt érvényes a kupon, nem is értettem. Azért vettem azt is, Body Shopokat, meg egy Clinique arckrémet, mert mostanában nem működnek, amiket használok, azt pedig az én bőröm nagyon szereti. 






1 megjegyzés:

  1. Nálam (a fölös vásárlásokat elkerülve) a lista a kulcsszó. Ez egy komplett délelőtti program, leülni, átlapozni a füzetet, összeírni azt, hogy mi kell, és nagyon igyekszem ahhoz ragaszkodni. Idén semmi olyan nem csúszott be, ami nem volt a listámon :)

    VálaszTörlés