2018. október 27., szombat

itthon

Itthon pedig... Olyan, mint mindig: nagyon jó: meleg, otthonos, kényelmes fészek. Tegnap este találkoztam az edzőlánnyal, nyílt egy új hely a főtéren, ki kellett próbálni. Egyébként egymás mellett nyílt egy vegán étterem, valamint egy olyan, ami csupa BBQ meg hosszan pácolt húsokat árul, szerintem ügyes ez így, mindenki megtalálja a fogára valót, nem tudom, hogy ez koncepció volt-e, de szép egyensúly. Mi nem ettünk, csak csorgattuk a nyálunkat az étlapra, még a köretek is nagyon durvák: nem csak káposztasaláta van, meg krumplik, hanem például juharszirupos vörösbab. Jaj, nagyon várom, hogy kipróbáljuk. Ittunk két meggyes sört (milyen jó, hogy szinte mindenütt kapható már), meg lelkiztünk egy csomót. Olyan cuki ez a lány, nagyon hiányzik. Kicsit van róla szó, hogy bejön Budapestre dolgozni valamelyik edzőterembe, az az én testemnek nagyon jót tenne. 

Ma reggel már hétkor keltem, és azóta (egy rövidkutyasétát leszámítva) csak dőlök jobbra-balra, nagyon élvezem. Este Pillát ünnepeljük, úgyhogy visszamegyek Budapestre, de addig egy kis bicajozáson kívül, mert persze meg kell nézni a víztelen Dunát, kb semmi aktívat nem akarok csinálni. 







itt az látszik (a reggelim mellett), hogy Őméltósága Kiskutty nem bírja eldönteni, hogy kimenjen, vagy bent maradjon, és az ötvenedik kiengedés után nem ugrom azonnal, hogy visszaengedjem, ő meg kint rí, hogy micsoda pokol az élete. 

4 megjegyzés:

  1. Kérlek,

    áruld el, honnan van a cicás bögréd???


    Köszönöm!

    Magdi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami karácsonyi vásárból úgy 15 évvel ezelőttről :) de azóta is gyakran látok ilyet további katácsonyi vásárokban

      Törlés