2018. november 27., kedd

feed me

Ami nagyon fura, vagyis inkább nagyon jó érzés, hogy eltűnt a bénultságom. Visszatért az energiám, jó kedvem van és lelkes vagyok újra egy csomó mindennel kapcsolatban. Nem csak úgy sodródom meg túlélek, és várom, hogy dögölhessek a kanapén, mint az utóbbi 1-2 hónapban, hanem újra vannak terveim, amik nem tűnnek elérhetetlennek. Kicsit olyan érzés, mintha valami nagy, nyomasztó dolog tűnt volna el, pedig nem történt ilyesmi. Nem tudom megmondani, mi változott, de mintha újra jelen lennék. A kreatív energiám, amiből nem sokat láttam az utóbbi időben, szintén visszatérőben. Olyanokat főztem a napokban, hogy Barni ma azt mondta, hagyjam a picsába a középiskolásokat, és nyissunk egy éttermet nekem - ami persze vicc, de tényleg nagyon finom lett minden. 

Langyos, baconbe tekert mozzarella gránátalmás, tökmagolajos kevert salátával, 10 perces ebéd:


Kacsamell citromos, sült édesburgonyával, gránátalmás mangosalsával:


Az édeskrumpli egy fél citrommal együtt sült, és aztán azt ráfacsartam úgy forrón, a salsán pedig lime és pici méz van. Igen, lehet, hogy indokolatlanul sokat használom a gránátalmát (mindenbe), de annyira finom.

2 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan hangzik minden, és minimum bisztrókaja de luxe, ötvözve a kuckós otthoni hangulattal. Mozzarellát ennem kell a héten, és nem hidegen, határozottan úgy érzem. Ideírom, amit már többször akartam: tényleg jó a John Legend karácsonyi lemez, kösz a tippet. Krakkó pedig számomra is nagyon fontos város, imádom - és most egy pillanatra mégis legyünk hálásak azért, hogy nem ott vagyunk éppen, szerintem konkrétan meg lehet fagyni.

    VálaszTörlés