2019. április 18., csütörtök

hey, bunny

Ma reggel vérre menő tárgyalásokat kellett folytatnom a bennem élő felelősségteljes háziasszonnyal, aki szerint húsvétra ragyognia kell az ablakoknak és a lakás össze többi pontjának, a hűtő tele kell, hogy legyen több fogásnyi húsvéti ennivalóval és mindenféle sütikkel, a kalács házilag kell, hogy készüljön, és friss virágnak kell illatoznia minden vázában. Meglehetősen nehéz volt őt meggyőzni, hogy nem dől össze a világ, ha ezt most mind elengedem, kicsit felporszívózok, valami minimál menüvel készülök, stressz helyett pedig szépen lelazulok, nem próbálok meg megfelelni senkinek (legfőképpen magamnak nem), és csupán azt csinálom, amihez kedvem van. 

Úgyhogy ma ablakmosás helyett egész nap a Pilisben csavarogtam és élveztem a napsütést meg a virágos fákat, este levágattam a hajam szép rövidre (még alá is nyírtuk kicsit hátul, van simogatható, szúrós rész, imádom), főztem sonkát, sütöttem almás pitét, vettem kalácsot és zöldségeket, holnap délben pedig jól elutazunk pihenni meg kirándulni. Vasárnap jövünk haza, hétfőn pedig tudunk mindkettőnk családjával húsvétolni picit.


3 megjegyzés:

  1. ittenkém, hogy mi mennyit kerestük ezt a tevesziklàt, mire végre valaki útbaigazított :D
    és mennyivel jobban néz ki most, mint a poros kánikulában...
    és mennyivel jobb fotós a te pasid :DD

    VálaszTörlés
  2. Ma hajnalban azt álmodtam, hogy kitöröltél minden posztot és csak egy esküvői fotót raktál ki magatokról, azzal, hogy meglepetés! De megnyitottam a blogot reggel és nem késtünk le róla ezek szerint 😂🤗

    VálaszTörlés