2020. december 21., hétfő

jaj ne már

Úgy volt, hogy nyitásra megyünk az Ikeába, végül úgy fél órával később sikerült odaérnünk, már voltak jópáran, de tömeg nem volt, még egy átlagos hétvégi forgalomnak sem mondanám. Pont azt nem kaptunk, amiért mentem: teáskannát akartam venni magunknak és anyuéknak is, ezt, meg valami szép, egyszerű csomagolópapírt szerettem volna még, azt mindig az Ikeában veszem, de most semmilyen nem volt. Vettünk azért világítós csillagot, egy asztali lámpát, a konyhába tálakat, meg kekszeket, szóval megspórolhattuk volna ezt az utat, na mindegy, úgy 40 perc alatt letudtuk. Ha valaki megy még idén Ikeába, és lát ilyen teáskannát, légyszi, vegyen nekem kettőt, de tényleg (másmilyen nem jó, ezt a fajtát nagyon szeretem). 

Otthon gyorsan rittyentettem egy bolognai pennét, aztán kicsit ejtőztünk, Barni elvitte Danit csavarogni, én meg elmentem a körmöshöz, aki nagyon cuki, és 50 méterre rendel a háztól, úgyhogy egy főnyeremény. Mire hazaértem, egy nyűgös baba várt, meg a kétségbeesett apukája, de nálunk az a tapasztalat, hogy nincs olyan baj, amit egy kis összebújás nem old meg, úgyhogy mindenki gyorsan megvigasztalódott. 

Ma döbbentem rá, hogy bár dec. 18-i kézbesítést ígértek, akkora ezzel kapcsolatban a csend, hogy úgy tűnik, Barni ajándéka nem fog ideérni karácsonyig. Ennek mondjuk egyáltalán nem örülök, plusz ez azt jelenti, hogy mondjuk holnap a babával együtt kell futnom egy gyors, rendkívül kreatív kört, hogy tudjak azért valami kedvességet tenni a karácsonyfa alá. Bevallom, ezt a legkevésbé sem kívánja a szervezetem így két nappal karácsony előtt. Ráadásul milyen jó lenne valami szuper színház- vagy koncertjegyet venni, de nem, erre momentán nincsen esély, vagy hát nem tudom, nem akarok online színházbamenést venni neki. Vagy vegyek azt?

14 megjegyzés:

  1. Szerintem nyugodtan vegyél neki azt, lényeg, hogy ne menj ki.

    VálaszTörlés
  2. elmenyplaza.hu én itt vettem ajándékba 3D minigolfot anyoseknak, szabaduloszobas lehetőséget unokaocsemnek, oké, h várni kell majd a bevaltassal de mindenki orul ha programot kap nalunk

    VálaszTörlés
  3. Mi Mácsai Örkény estjét, az Azt meséld el Pista darabot láttuk online, óriási élmény volt. Most karacsonyra pedig Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket című estjét nézzük, ezt már láttuk élőben, egy ifjú férj történetei, nagyon sokat nevettünk, ajánlom.

    VálaszTörlés
  4. Hátha még odaér azért, drukkolok!

    VálaszTörlés
  5. Nem lehet rakerdezni h merre jar az ajandek? Vagy nem adtak hozza trackelos linket?

    Sztem a kimenes nem gaz (bar pl plazaban nem voltam - de mondjuk azt kb 5 eve nem, Karacsony kornyeken), csak az ingyen parkolas miatt sztem Pesten konkretan nem lehet parkolni. Tegnap masfel orat autoztam emiatt potyara :/.

    (Melyik Ikea-ban voltatok? Mi lehet kimegyunk ma vagy holnap Budaorsre...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs hozzá link:(. De ma megpróbálok nyomulni, h mi van. Pestre én sem megyek autóval, szerintem csak a Reflexshopba itt Budán, oda is gyalog! Budaőrs, aha, nyitásra menjetek.

      Törlés
    2. Koszi!
      A lokaciot csak azert kerdeztem, h ott keressek-e teakancsot; de ezek szerint pont ott nem kaptatok :(. Latom mas irja h az Orson van - na mondjuk oda tuti nem mernek bemenni :). Lehet a Soroksar a jo megoldas, csak az innen kb a vilag vege...

      Törlés
    3. jaaaaaa, hogy úgy, de cuki vagy, hát miattam tényeg ne:) de ha pont kancsóközelben vagy akkor nyilván légyszi :D 😘

      Törlés
  6. Zavar, Lina, köszi a szuper tippeket! 😍

    VálaszTörlés
  7. Ikea Soroksaron 270 van raktaron, Ikea Ors meg 211et mutat. Van online hazhozszallitas es click and collect is. Budaorsre 1db-ot ir. (Lehet ezzel aztan nem segitettem sokat, de ha valaki megy a masik kettobe akkor ott meg van raktaron boven. ❤️

    VálaszTörlés
  8. Ikeázás előtt érdemes megnézni a honlapon az áruházi készletet, szerintem hasznos az ilyenek elkerülésére. :)

    VálaszTörlés
  9. Vegyel online szinhazat, azzal legalbb tamogatjatok oket azalatt is, amig zarva kell lenniuk. Szoval meg jot is tesztek vele.

    Engem amugy arra emlekeztet, mikor a '90-es evekben a teveben, felvetelrol lattam darabokat. Imadtam.

    En csak azert nem veszek online jegyet a ferjemnek a Hogyan ertsuk felre a noket-re, mert megkapta offline jegykent a hazassagi evfordulonkra, es pont az eloadas napjan jelentettek be az uj rendeletet, h megint bezarnak. :) :( Amugy szerintem azt kapna.

    VálaszTörlés
  10. hello, lett már kanna? úgy néz ki, megyünk a soroksári ikeába. vegyünk neked?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nem lett! Köszi, de elengedtem, mert nem annyira tudok már elmenni érte, kivéve, ha Budán laktok:). Ez esetben kell, és írj rám légyszi:) angolreggelivacon@gmail.com ha nem akkor mindegy, aranyos vagy nagyon!! 😘

      Törlés