2022. november 23., szerda

good as new

Kaptam egy gigantikus, gyönyörű csokrot Barnitól. Mondanám, hogy ennyire imád, hogy mindenféle alkalomtól függetlenül meglep ilyesmivel, de igazából nem szoktam virágot kapni tőle, mert állítása szerint nem hisz a halott növényekben. Nem tudom, hogy ez jogos-e, vagy csak kamu, de elfogadom. Ez a csokor egy horrorban (gondolom egy újabb hiánypótló, oscarra esélyes darab lesz) kapott szerepet, és miután lejátszott, hazahozta nekem. Mondjuk tök jó lenne, ha lenne ekkora vázám, lenne olyan helyem a lakásban, ahol tud érvényesülni, és nem borítanának mindent összeszerelt ikeás fürdőszoba bútorok, kisautók, gyerekkönyvek, félig bepakolt dobozok, új gazdát kereső tárgyak stb, amikkel már nem is igazán próbálom felvenni a harcot. Káosz a lakás és annyira hiányzik, hogy rend legyen, mindennek meglegyen a helye és ne kelljen random cuccokat kerülgetni. Tudom, hogy még nagyobb káosz lesz, ha valóban elkezdünk költözni, de mégis annyira várom, hogy ne ebben a fél-állapotban kelljen tengődni. 

Kicsit rendet raktam a laptopomon, és a rajta lévő képekből csináltam mood boardot, hogy legalább egy kis esztétikai örömöm legyen. 













Természetesen jelenleg egy fillérünk sincs arra, hogy szőnyegeket, függönyöket meg mindenféle kiegészítőket vegyünk, szóval elvisszük a régi cuccainkat és abból építünk várat. Így gondolom, sokáig félkész lesz a lakás, de nagyon-nagyon várom azt is, hogy szépen, lassan, apránként legyen belőle olyan otthon, amilyet szeretnénk. Daninak egyébként vettünk egy kicsi asztalt két székkel, hogy oda tudjon ülni gyurmázni, rajzolni meg autót szerelni, mert a dohányzóasztalhoz szokott odatérdelni. De nem adtuk még neki oda, mert azt találtam ki, hogy mielőtt tényleg odaköltözünk, egy napra foglalja le őt valaki, és az ő szobáját addig nagyon jól rakjuk össze, legyen mindene, képek a falon rólunk, a kis barátairól, a családról, cuki dekor, az összes kis cucca a helyén, éjjeli kislámpa, és hogy legyen néhány új dolog is, meglepik, a kisasztal. Vettem néhány kiegészítőt a kiskonyhájához, pizzákat meg reggeliket, elrejtünk pár új kisautót a régiek közé stb. Nyilván tudom, hogy amilyen izgi ez az egész, annyira nehéz is lesz neki a változás, és szeretném, ha imádná az új szobáját, és az egy szuperszónikus, kényelmes, új kuckó lenne a számára jónéhány meglepetéssel. 

3 megjegyzés:

  1. azt a sárga körös ágyas fotót én is lementettem magamnak <3 meg más színnel is és nézegetem és időnként mutogatom, hátha mire odaérünk, befogadó lesz rá a delikvens.
    (én úgy vártam, hogy majd adagolod a hangulatos fotókat, amikből inspirálódsz meg majd ami megvalósul <3)

    VálaszTörlés
  2. Milonka, milyen egy horrorfilmbe való csokor?? Másabb, mint egy sima csokor? Megannyi égető kérdések, tudom... 😅

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D egy hatalmas, fehér liliom csokor, és valóban egy horrorfilm forgatásán szerepelt díszletként. vagy thriller, nem is tudom.

      Törlés