2024. január 12., péntek

material things

  • Megint találtam a lidl-ben zöldség- és gyümölcsmegmentős dobozt. 399 forintba került. Csak az újhagyma lett volna kb ennyi. Egy másik csajnak még egy fürt  banán is volt benne, nekem meg egy csomó avokádó meg lime.



Ha esetleg már elfelejtettétek, hogy ez egy létező dolog, kezdjétek el nézegetni, ha arra jártok. 

  • CeraVe arclemosó imádóknak: januárban egy csomó gyógyszertárban 20%-os akció van minden CeraVe termékre. 

  • És ha már ajánló: Anna mutatta ezt az IT Cosmetics CC krémjét. Bementem a Douglas-be és két színből kértem mintát, jó nagy adagokat kaptam, úgyhogy egy darabig próbálgattam, és engem nagyon meggyőzött, végül a medium árnyalatot választottam ( a light medium és jó lett volna) és vettem teljes kiszerelést. Egyrészt én eddig egy könnyebb Lancome alapozót használtam, és mivel én rétegezem a kémeket, hylauron sav, arckrém, szérum, ezekkel nem bírt vegyülni, ahogy eldolgoztam, darabos lett. Én nem tudom, hogy hogyan lehet, de ez mint egy krém, gyönyörűen elterül, semmi darabosság, pedig sokszor csak az ujjaimat használom, hogy feltegyem. Másrészt szerintem akkor is oké már, amikor felteszem, de a nap során egyre természetesebb lesz. Este konkrétan azt szoktam gondolni, hogy már el is tűnt az alapozó a bőrömről és természetesen ilyen szép , de ahogy lemosom, azonnal előtűnnek a piros foltok. Végül, ami miatt én leginkább örülök neki, az az, hogy sokkal üdébbnek, egészségesebbnek és hidratáltabbnak tűnik a bőröm, ha épp használom, mint nélküle. Egyenletesebbé teszi a bőrszínt, bár a bőrhibákat, anyajegyeket nem tűnteti el, mert nem fed olyan erősen. 
Ha épp kerestek ilyesmit, mindenképp próbáljátok ki, bár nem mindegy, hogy hol veszitek, a douglasben szokott lenni akció, de a Notinonál eleve sokkal olcsóbb, nézzetek körül).


Én eddig nem voltam egy nagy alapozó-használó, de mostanában akár egy hétköznapra is felkenem, egy kis pirosító, spirál, és tök jó tükörbe nézni. Nagyon szeretem.

Itt pedig egy hosszabb, nem ennyire laikus leírás róla. 

8 megjegyzés:

  1. ah, köszi a tippet, gyakorlatilag ezt a CC krémet kerestem, csak nem tudtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D vagyunk ezzel így egy páran szerintem:) és megvetted? milyen?

      Törlés
  2. Mi egyszer találtunk a Lidlben, ahova szoktunk járni, azóta a helye sincs meg... 😶 A muncholással próbálkozunk 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a munch is menő! és milyenek a tapasztalatok? működik? miket szoktatok szerezni?

      Törlés
  3. Ilonka, te engem anyagi romlásba döntesz. (Természetesen megvettem a krémet, a hétvégén 20% kedvezmény van Douglas online 2 termékre. Eh.)

    VálaszTörlés
  4. Oooo el sem hiszem hogy lehet kapni otthon. A "feltalaloja" egy szuper csaj es a sajat kuzdelmei miatt dontott ugy hogy kialakitja a termeket. Nagyon ajanlom a konyvet, magarol es a termekrol szol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, nem tudtam ezt! ide teszem a linket, ha valakit esetleg érdekel a sztori: https://www.itcosmetics.com/our-story.html

      Törlés