2024. október 11., péntek

ládikák és kisautós polcok

A Frankelen a kiságy fölé ikeás dobozokat szereltünk a falra polcként, azt nagyon szerettem, ilyen volt: 




És eszembe jutott, hogy ezt lehetne itt is reprodukálni, Apa segített felfúrni őket. Az alsó kettőt Dani is eléri a földön állva is. 




Azt pedig nem emlékszem, meséltem-e, hogy van a FB-on egy bácsi, aki kisautó-tartó polcokat készít, már 4-et vettünk belőle, de úgy tűnik, ez sem elég (mentségünkre szóljon, hogy a legtöbb kisautóját örökölte): 







Apukám világa néven megtaláljátok a készítő bácsit a Facebookon, ott látjátok azt is, hogy milyenek vannak, rendelni pedig itt tudtok: ivett.gemes kukac gmail pont com. Mi épp most rendelünk további kettőt, remélem, már tényleg az utolsókat:). Mondjátok légyszi, hogy itt találtatok rá. 

Még majd kerülnek a falra képek,  és persze vannak további ötleteim. Egy ponton ágyat is fog kapni, de most tök jó ez a 140-es matrac. Valószínűleg egy ágyneműtartós keretet veszünk hozzá, mert jó, hogy ilyen széles, este kényelmesen mellé tudok feküdni, mikor olvasunk, meg volt már, hogy itt aludtunk ketten, mikor Dani beteg volt, hogy legalább Barni tudjon tőlünk aludni.

8 megjegyzés: