2014. február 6., csütörtök

The way I feel

Egyébként meg úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Hullafáradt vagyok. Jó, mondjuk fél 6-kor keltem hogy fél 7-kor már sorban állhassak az sztk-ban, és áldom is az eszem hogy így tettem, de ez azért nem indokolja a dolgot. Ráadásul tegnap futottam és lépcsőztem és szaunáztam, és mostanában egészségesen táplálkozom, annyi salátát eszem, hogy már nem csodálkoznék ha nyuszifüleim nőnének, és mégis, ma annyi energiám van mint egy kicsi, öreg, aszott néninek. És persze leragadnak a szemeim. És még ez a randa idő is. Kikérem magamnak. 

6 megjegyzés:

  1. the same here :( és még pohárkrém sincs

    VálaszTörlés
  2. Ez a fogyókúra dolog érdekes. Vagy hívjuk egészséges étkezésnek. Én is próbálom úgy csinálni, hogy semmi zsíros, semmi szénhidrát (jó, inkább úgy mondom, hogy semmi kenyér, péksüti, krumpli, tészta, rizs és édesség); és néhány hét alatt mindig azt veszem észre, hogy kell valami édes (tegnap ez egy citromos-narancsos-gyömbéres limonádé volt, amibe beletettem 1 kiskanál FEHÉR cukrot - shame on me).
    Heti 3x edzem (funkcionális tréning, cross, TRX, bootcamp, súlyzós) és kb szerdán éreztem azt, hogy annyira nincs erőm, hogy kb a bemelegítésen is el akartam ájulni.
    Szóval valamin nekem biztos változtatni kell, mert nagyon jó a clean eating, csak valahogy semmi értelmét nem látom, hogyha össze akarok esni a fáradtságtól :(.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De én nem fogyókúrázom, semmi clean eating, eszem mindent rendesen, édességet is, húst, némi kenyeret és tésztát is, csak rengeteg zöldséget meg gyümölcsöt is, illetve főleg azt. Ismerem azt amiről beszélsz, de nekem ez most nem az, inkább tavaszi fáradtságnak, kimerültségnek tűnik. Vagy D vitamin hiányom van, nem tudom.

      Törlés
    2. A D-vitamin, az kell nekünk meg/vagy egy nagyon +csevegés valakivel. Sokszor jártam északon, ahol 11-kor kelt a Nap és 2-kor ment le. Ott egy autógyár majd minden vezetője csütörtökön repülőre ült és mentek napos házukba, többnyire spanyolországba, hétfőn meg vissza. Nekünk meg házhoz jön a tavasz és a boldogságbeszélgetések. Figyeld meg:)

      Törlés
    3. Majd elfelejtettem, valaki zseniálisnak tartotta az egyik fotómat az instán, és ha leszedem a túlzásfaktort, akkor is jól esett, különösen, hogy 10 percre vonszoltam fel magam a várba, de mázlimra éppen egy kisiskolás társaság találkázott a díszőrség sorral. Ezek számítanak:) Meg a napsütés...

      Törlés
    4. én idén először szedek D vitamint (mindig megfogadtam, hogy télen, sötétben, borúban fogok szedni, de sosem jutottam idáig) és vagy placebó vagy mittomén, de jobbnak érzem a helyzetet.
      Persze nem eszem minden nap, mert feledékeny vagyok (igen, Cavinton is kellene), de így is komfortosabb vagyok.

      Amúgymeg, ha annyi erőd van, mint egy öreg néninek, akkor Rocky-t is legyőznéd - legalábbis ha a bkv-n tülekedő nénik energiájára gondolok .D

      Törlés