2014. július 29., kedd

Meleg olló

Jó sűrűre sikeredett a hétvége, olyanok voltak, hogy
  • lerobbant az autóm, miközben egyedül krúzoltam a városban. De aztán telefonáltam apunak meg az egyik bátyámnak, vettem egy (Leo, ilyen még van) jégkrémet, és mire megettem, ott is volt a vigyorgó, az esetet látványosan jó buliként megélő, felmentő sereg. Apu felnyitotta a motorháztetőt, 1 percet szöszmötölt, majd beindította az autót, én pedig krúzolhattam tovább. Mondjuk azt nem tudom, hogy akinek nincs ezer jó fej tesója, meg ezermester apukája, az ilyenkor miaszöszt csinál? 
  • voltam egyedül bringázni vasárnap este, már jó későn indultam el, körbefotóztam a Dunakanyart, majd visszaindultam már sötétben. És akkor leesett a láncom, pont egy olyan helyen, ami gyönyörű, mikor ragyog a nap, de úgy, akkor, a sötétben körülnézve az erdőben az jutott eszembe, hogy na pont így kezdődnek a horror filmek. Igyekeztem nem beparázni, fejére állítottam a bicajt, visszaraktam a láncot, felpattantam, majd söpörtem haza. 
  • közel hozzánk találtam egy tündéri kis helyet, ahol volt citromos sör, és gyönyörű, izmos férfitestek voltak a kivetítőn, és még ismerősök is akadtak, szóval beültem oda meccset nézni, jó, hát nem nyertünk, viszont a söröm nagyon-nagyon finom volt (every cloud has a silver lining). 
  • hazafelé pedig találtam egy kutyust, aki szaladt a bicajom mellett, mintegy boldogan vigyorogva rám, leszálltam, megsimogattam, leguggoltam, és képzeljétek, úgy bújt, hogy belemászott az ölembe. És már azon gondolkodtam, hogy tarthatnám meg, de sajnos nem lehet. :(
  • a tegnap esti sétánkba becsatlakozott egy idegen vörös macska, aki nem félt a kutyától, és egész végig a lábam mellett sétálva kísért minket. Kezdem úgy érezni magam, mint Hófehérke. 
  • ma pedig levágták a hajam meleg ollóval, wtf. Állítólag így sosem fog törni, hát úgy legyen.
















8 megjegyzés:

  1. A kutyát azért nem lehet megtartani, mert nagyon szerető gazdija van, aki nem akarja odaadni neked, ugye? Mondd, hogy ezért.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ez a kutyi...de édes :) ú, de örökbe fogadnám.

    VálaszTörlés
  3. Nekem az ott szúnyog-gyanús! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon menő a ruhád megint, nagy lájk!:)

    VálaszTörlés
  5. megint a vörös cicáról nincs kép. jellemző...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már elnézést kérek, de szerinted kicsodácska az ott az első képen, Róbert Gida ölében?

      Törlés