2014. augusztus 3., vasárnap

Vasárnap, eső

Végre tudtam sokat/jól aludni, éjféltől 9-ig. Sokszor álmodom úgy, hogy miközben megy a sztori, figyelnem kell, mert ott a kutya velem, és a fél szemem rajta tartom, hogy el ne kolbászoljon, meg néha vissza kell hívnom, na és ma a macska volt ott álmomban, és néha nem jött, és fel kellett vennem és cipelni, meg utaztunk valami vonaton, és persze ő az út közepén dobja le magát fetrengni, ahogy valójában is szokta, és akkor is fel kellett nyalábolnom, hogy az emberek elférjenek tőle a csomagjaikkal. Hát ennyire az életem részei ők.

Ma meg nagyon durván álmosító ez az idő, még egy kardigánon, meg zoknin is gondolkodom, nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, de nem baj, illik hozzá a quiche-gyümölcslé-kávé reggeli, amiből épp a második kört tolom, mert ha vasárnap, és eső, akkor kell ám a kompenzáció. Azt hiszem, berakok valami filmet háttérnek, kivasalom, amit muszáj (pfej), ebéd után alszom, délutánra meg hátha visszatér a nyár, és mehetek futni. Ha nem, akkor meg kénytelen leszek semmitsemcsinálni (= kanapé, könyv, filmek, sorozatok, kaja), ami amúgy a legkedvencebb vasárnapi elfoglaltságom. 

1 megjegyzés:

  1. :) általában nekem is ott van a kiskutyám az álmaimban. meg még olyan szokott lenni, hogy eszembe jut valami régebbi esemény (pl. családi esküvő), ami azelőtt történt, hogy ő van nekem, és pár percig azon gondolkodom, hogy de hol hagytuk addig Brióst? :) aztán persze leesik, de tényleg ennyire természetes, hogy van, mintha mindig is lett volna.
    macskákkal inkább olyat szoktam álmodni, hogy jaj kiszöktek és lépcsőházban/udvaron/utcán kell őket gyorsan begyűjtenem (sokan vannak :))

    VálaszTörlés