2014. november 14., péntek

Zzzzzz

Tegnap voltam egy végtelenül unalmas és nagyon hosszú továbbképzésen, amiről így utólag azt gondolom, hogy inkább volt nevezhető termékbemutatónak, de kaptam egy szótárt (bár nyomtatott szótárt én már nem igazán használok, de azért köszi, majd elajándékozom). Valamint vettem néhány szakmai könyvet, amiket jól tudok majd használni a bizniszdiákjaimmal (fél áron volt elérhető minden könyv), és ezt, ami használati útmutató kutyikhoz, vicces, fantáziadús és nagyon dizájnos, szerintem tökéletes ajándék kutyabarátoknak, én legalábbis nagyon örülnék neki (már ha nem vettem volna meg magunknak).

Szerda éjszaka megint nem tudtam aludni, most nem agyaltam, hanem valahogy minden bajom volt, így aztán suli után - továbbképzés előtt úgy voltam vele, hogy meghalok, bealszom. Ebédidőben hazaugrottam, ebédeltem párolt zöldségeket, bekuckóztam a kanapén, jól betakaróztam, aludtam 45 percet, beálltam a zuhany alá, folyattam magamra a forró vizet, aztán pedig mintha kicseréltek volna, nagyon jólesett, és aztán kibírtam a délután további aktív részeit is. Mondjuk valószínűleg sokat elárul az állapotomról, hogy eléggé komolyan reménykedtem, hogy kapunk az előadás mellé valami alkoholt is, de nem. Este még dolgoztam, fél11-kor pedig már fogmosás közben is alig bírtam nyitva tartani a szemem. 

Végül semmit az égvilágon nem sütöttem a névnapomra, nem volt időm, meg nem is bírtam rávenni magam, mondjuk mindössze 3 kolléga tudta, hogy névnapom van, és köszöntött fel, örültem, hogy el lehet sumákolni. Anyukámtól azért kaptam egy szűrővel ellátott tésztafőző edényt, amiről tudta, hogy régóta szeretnék, meg hát persze a pasim is készült, a cuki, de hát egy hullát kapott estére szegény, szerintem nem erre számított, de nem panaszkodott. Ma kicsit jobb, bár eléggé erősen tavaszi (vagy milyen) fáradtság van. Ma este szalagavató, nehogy véletlenül tudjak pihenni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése