2015. február 24., kedd

Too much to do

Nagyon hullámzom mostanában. Egyik nap úgy érzem, hogy minden tök jó, szuper a munkám, egy csomó minden történik, jön a tavasz is, előttem az élet, jól csinálom a dolgokat, aztán egyszer csak úgy tűnik, semmi nem jó, nem elég jó. Komolyan nem tudom, honnan jön ez a nagy agyalás, eddig híres voltam arról, milyen könnyedén tudom venni a dolgokat, örülni annak, ami van. Azt hiszem tényleg nem volt túl jó ötlet betegecskén elmenni vért adni, mert azóta sem tértem teljesen magamhoz. Viszont nagyon jó érzés volt vért adni, és ezentúl el fogok járni rendszeresen.  Most viszont kicsit jó lenne egyedül lenni, hiányoznak az üresjáratok, az idő magammal, a tökéletesen passzív, semmittevős pihenés. Hiányoznak a sorozataim, a könyvem, vagy csak hogy bambuljak ki a fejemből - de mindig, mindig van valami ügy, amit persze nagyon szeretek, csak... Csak na.

Pedig persze az ügyekből formálódott pár iszonyú jó élményem mostanában, múlt héten csütörtökön spontán elmentem két barátommal, két nálam jóval fiatalabb sráccal egy zseniális jazz koncertre, egy olyan kicsire, hogy a közönség is a színpadon ülhetett. Mindkét haverom zenész, a koncert után ittunk egy pohár bort, meg beszélgettünk, főleg zenéről. És annyira jól éreztem magam, annyira friss lehelet volt a két fiúval tölteni az estét, hogy ez megint egyértelművé tette, oda kell figyelnem a barátaimra, fel kell hívnom egy csomó mindenkit, úgyhogy jövő hétre már van is randim, nem is akárkikkel, és másoknál is jelentkezni fogok, hogy csináljunk mindenfélét. Ha megérkezik a jó idő, úgyis kétszer annyira buzog bennem a tettvágy.

Ma pedig voltam egy kolléganőmmel fallabdázni. Annak idején jártam az exférjemmel is, de az egy másik műfaj volt, majd' meghaltam mindig, neki viszont nem volt nagy kihívás a játék velem. Ez a lány viszont pont annyira tud, mint én, közben dumáltunk, nevettünk sokat, nagyon-nagyon élveztem. Le is foglaltuk a pályát jövő hétre is. Fallabdázni jó.

Most pedig nagyon-nagyon elmegyek aludni.

cathleen rehfeld

2 megjegyzés:

  1. már raktam is egy ilyen halmot itthon (a mosogató mellé), hogy legyen mit lerajzolnom... egészen váratlanul gyönyörű :)))

    VálaszTörlés