2015. június 21., vasárnap

Boooring

Az a rossz ezekben a tanulós napokban, hogy egyetlen módszerrel tudom magam jutalmazni: evéssel. Igyekszem azért csak keveset és csupa egészséges dologgal vigasztalódni, előrelátóan fel is töltöttem ilyesmikkel a hűtőt, de ma délután már akkora volt a baj, hogy kutyasétáltatás meg babázás ürügyén átmentem a bátyámékhoz kuncsorogni egy kis fehér Boci csokit. :)

Közben kitaláltam, hogy ha jól haladok, akkor este megnézek egy filmet, de egyszerűen nem tudok bűntudat nélkül ilyesmire koncentrálni most, úgyhogy még kidolgozok egy tételt, és lefekszem aludni. Holnap vissza kell nyitnom a portfóliómat, és kicsit felturbózni (amire szerintem rá fog menni a nap), meg van ugye még egy tételsor, az angol módszertan, bár arra nem akarok sok időt szánni, meg hát át kéne még néznem a szakdolimat, és a védő kérdéseket is átgondolni... Nem fogok unatkozni ezen a héten, az tuti. Viszont mennyire mázli, hogy nem kell közben dolgoznom, csak tanulnom kell, semmi más dolgom nincsen. A suliban is megmondtam, hogy ne számítsanak rám, ha kell valami, hívjanak fel, és bemegyek - hivatalosan a héten még be kellene járni (július 1-ig, én mondjuk kávézni meg trécselni szoktam bemenni 1-2 órára), de tudják, mit csinálok. 

Holnap korán kellene kelni, és edzéssel kezdeni a napot, de gyanítom, hogy nem így fog történni. Mondanám, hogy irigylek mindenkit, aki igazi életet élhet, de nem mondom, mert 7 és fél nap múlva meg már nem cserélnék senkivel. 

4 megjegyzés:

  1. Hajrá Ilonka! :)
    Hamar eltelik és aztán tiszta erőből nyáááár!

    VálaszTörlés
  2. Hát, most nagyon együttérzek veled :) Nekem még 11 nap van, aztán vége :) Én leginkább édességgel jutalmazom magam, és nekem még a hosszú kutyasétáltatásoktól is bűntudatom van... Már szerencsétlen kutya nem tudom hogy hányszor hallotta azt a mondatot tőlem az elmúlt pár hétben, hogy mekkora mázlista, hogy kutyának született, és csak itt heverészik a kosarában/az asztalom alatt :D .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is kitartást! Én pont ma állapítottam meg, hogy milyen rossz lehet kutyának lenni, annyira unatkozhat... Még olvasni, vagy internetezni sem tud. Én inkább tanulok. :)

      Törlés
  3. Tarts ki, viszem az utánpótlást! :)

    VálaszTörlés