2016. május 5., csütörtök

Busy bee

Azért nem írok, mert a napokat csodálatosan romantikusan a pasimmal töltöm. 

Ja, nem. 

Azért nem írok, mert délelőttönként az érettségin felügyelek, a délutánjaimat és az estéimet pedig éjszakába hajlóan a bizonyítványok és a törzslapok fölé görnyedve töltöm. Ez a legsúlyosabb meló, amit el tudok képzelni. És sosem lesz vége. Azért is tart olyan sokáig, mert nem ilyen tantárgyaik vannak, mint történelem, vagy ének-zene, hanem szintrehozó szakmai ismeretek, a működtetés szabályai gyakorlat (külső), valamint értékesítés idegen nyelven, és ezekből ezer. Ezeket kell egymilliószor gyöngy betűkkel leírni, meg persze elégséges, közepes, haha. A 'jót' szeretem, de abból kevés van. Néha iszonyúan elfáradok, olyankor muszáj szünetet tartani. Szerintem ilyesmi lehet a csirkelefejező gyárban a sor mellett dolgozni. Na mindegy, holnap vége. 

Danit a héten csak egyszer láttam megint, elfoglaltak vagyunk, ez van. Ja, ebben a randizós időszakban ez a nehéz, a logisztika - már emlékeim szerint, mert nem is nagyon emlékszem már, milyen kapcsolatban lenni, hogy kell ennek zajlania. Közben azért sokat kommunikálunk, ezért olyan érzés, mintha több időt töltenénk együtt, de persze hiányzik. De majd holnap találkozunk, és összeeresztjük a kisbarátainkat, izgi. 

Szombaton gimis osztálytalálkozóm lesz Gödöllőn, annyira nincs kedvem elmenni, hogy el sem tudom mondani, de nincs képem nem elmenni, jó kis osztályunk volt, mindenki cuki, csak hát nagyon kéne nekem ez a hétvége. Persze biztosan jó lesz, csak na. 

Fogytam 4 kilót egy hónap alatt, és nem tudom megmagyarázni. Nem csináltam semmit másképp, nem mozgok többet, nem fogyózom, normálisan eszem. Szerintem csak érzi a szervezetem, hogy itt a nyár, és már nem tartalékol. Ez természetesen nem panaszkodás. 

Ja, és bocs, hogy nem reagálok a kommentekre, rossz blogger vagyok, de nem is emlékszem, mikor kapcsoltam be utoljára a laptopom, a kütyükről meg annyira utálok írni (pedig most is ). De majd visszamenőleg bepótolom, ok? És majd viselkedek ezentúl. 


7 megjegyzés:

  1. lehetne rosszabb is, például hívhatnának Szentgyörgyhegyi-Krizmanitsky Ludmilla Katalinnak is. Na, azt milyen szar lenne minden papírra aláírni. Anno az ofőnk mondta anno, hogyha rajta múlna, Ó Évának hívnák :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)

      mindenesetre mostantól mindenkit mindenből csakis négyesre fogok lezárni. :)

      Törlés
    2. én anno felvettem a volt férjem nevét, és nekem két keresztnevem van hivatalosan. majdnem szentgyörgyhegyi-krizmanitsky volt; tsky helyett tzky-nal. még szerencse, hogy a gyárban (nem a szalag mellett) nem mindig kell rendesen aláírni, lehet szignót is, ami HV... szóval én együtt érzek, teljesen...

      a 4 kiló meg hű meg wow, de biztos az is benne van, hogy voltál beteg, nem? fájós torokkal enni, brrrrr!

      Törlés
  2. Fú, én évekig írtam anyunak a törzslapokat, meg a hiányzási statisztikát, mert az ő írását nem lehet elolvasni, én meg grafomán vagyok - de azért az ötödik gyereknél már én se voltam olyan grafomán. Kitartás!

    VálaszTörlés
  3. a mi giminkben az igazgató aláírását pecséttel nyomták az összes bizonyítványba. kézírásos pecsét. sosem tudtam eldönteni, hogy ez menő vagy ciki-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az útépítős főnökömnek volt ilyen, mert azt gondolta magáról, hogy nélkülözhetetlen. Bár tök mindegy, 11 év rutinom volt aláírni a nevét.

      Törlés
    2. Se nem menő se nem ciki...praktikus...nálunk 600-an dolgznak. Ha nem lenne ilyen, elmenne az igazgató napja aláírásra:)

      Törlés