2016. május 8., vasárnap

Péntek, szombat

Pénteken a német érettségi és az orbitális, több órányi adminisztrációs szopás után bementem Budapestre, hogy Pillával találkozzam. Úgy volt, hogy elmegyünk a Rosalia borfesztiválra a Városligetbe, de nekem minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy már a pohárért ki kelljen fizetni egy ezrest, aztán pedig kurvadrágán igyunk teljesen zsákbamacska borokat, vagyonokat költsünk kajára, mindenért hosszú sorokat kelljen kiállnunk, és akkor még a toitoi is. Szóval nemes egyszerűséggel leültünk a Gozsduba az első helyre, rendeltünk egy hosszúlépést, néztük az embereket, és dumáltunk. Nagyon szeretem az ilyen péntek délutánokat. 

Közben rámírt Dani, hogy éhes vagyok-e, én meg megírtam neki, hogy Pilla nagyon, és pizzát akar enni. Ebből az lett, hogy 15 perc múlva már a Madách téren, a kék Vespája csomagtartójából toltuk mindhárman a szarvasgombás, Igen-es pizzát, nyakig olajosan, majd a pasim adott egy puszit, hogy na helló lányok, további jó fröccsözést, és lelépett, mi pedig mentünk tovább elengedni ezt a nyűgös hetet.

Aztán jóval később csatlakozott hozzánk megint, meg Pilla volt kolléganője is, majd mi leléptünk és hazajöttünk hozzám. Másnap reggel a piacon reggeliztünk lángost (ahol egy nő meg akarta venni a kutyámat, ezt mondjuk nem annyira értettem), ettünk sütit meg kávét a Desszertszalonban, majd Giro d'Italiát nézett, közvetítette a tudnivalókat és a hajam simogatta, míg a mellkasán aludtam. 

Olyan jó minden. 

9 megjegyzés:

  1. annyira jók ott a pizzák és nekem is a szarvasgombás a kedvencem! kék vespa, aah micsoda ízlés. jól fog menni a nyári ruháidhoz ;)

    VálaszTörlés
  2. Atsuhantam a visszateresen, es azt hittem, Pilla ment ki hozzad. A Giro-nal gyanus lett a dolog, a vegen pedig meg inkabb. :-)

    VálaszTörlés
  3. tudom h a lényeget ragadtam meg, de tőlünk eddig két alkalommal akarták megvenni a kutyákat, egyszer egy kb. térdemig érő kislány, egyszer meg egy csöves néni

    VálaszTörlés
  4. Metróra is akadtak már jelentkezők, mondjuk pénzt még nem ajánlottak érte, de két kezemen kell megszámolnom, hányan akarták sétáltatni, kirándulni vinni, vagy csak úgy vele lenni...a jó kisugárzás ;) Bobeknak is az van :).

    VálaszTörlés
  5. a Vespa mennyire cool :)

    Tegnap ahol autókáztunk, ki volt írva egy boltra, hogy "lángos" majd alatta élénk betűkkel, hogy nyitva délelőtt 11-ig. Gondoltam is, hogy de fura, pont reggelire lángos, de akkor ezek szerint én vagyok lángostalan reggelire - nekem a lángos mindig délutáni kaja valahogy. Meg strandos kaja. Jajj, strandra akarok menni!

    VálaszTörlés