2016. május 9., hétfő

Monday, monday

Eddig ez volt az év hétvégéje, annyi minden történt, úristen. Szombaton, bár semmi kedvem nem volt, elmentem Gödöllőre a 20 éves gimis osztálytalálkozókra. Nem bántam meg, mert nagyon jó osztályunk volt, egy elit, válogatott, társaság, kéttannyelvű osztály, persze szívás volt minden nap 5-kor kelni és napi két órát utazni, de persze megérte. Jókat beszélgettünk, nagyon kedves volt mindenki, szóval örültem, hogy elmentem. Kocsival voltam, éjfél után értem haza, és és kicsit szívás volt, hogy otthon felejtettem a szemüvegem, amit esti olvasáshoz, színházhoz meg éjjeli vezetéshez használok csak, de ahhoz tényleg kell, ezt most meg kellett állapítanom, nem esett jól nélküle vezetni. 

Vasárnap délelőtt meg megjelent nálam a pasim, elmentünk Zebegénybe kutyástul a már-már törzshelyemre (Kerékbár), ami tényleg iszonyú jó, tiszta tengerpart-feeling. Megebédeltünk, napoztunk, romantikáztunk, hazafelé vettünk rétest, majd nálam sziesztáztunk otthon. Aztán késő délután hazament, mert kicsit még van bennünk egy ilyen, hogy hát nem lehetünk még együtt állandóan, de aztán meg nyüszögtünk, hogy hiányzunk egymásnak, hát így cukiskodunk mi. 

A héten 7 (hét!!!) órám van. Persze a biztonság kedvéért ma már helyettesítettem kettőt, de én nem bánom, úgyis itt vagyok. Holnap megyünk a Bocuse d'Or Hungary versenyre, nagyon várom. Aztán muszáj nekiállnom kijavítani az érettségiket, nem halogathatom tovább. 27 darab van, az mondjuk oké, de pár napom rámegy majd szerintem. 

Ma reggel mondjuk tudtam volna még aludni, de közben tudom, hogy iszonyú jó lesz a hetem. Ráadásul már nem kell harisnyát húzni a ruháimhoz (én legalábbis már nem húzok), és a teraszon, napsütésben lehet kávézni, olyan jó úgy kezdeni a napot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése