2016. november 15., kedd

Na, akkor tél

Tegnap tényleg lefeküdtem este 8-kor, és aludtam ma reggel 8-ig. Egyszer keltem csak fel, hogy kiengedjem a macskát (nagyon hideg van, meg hát ugye a vajszívem). A kutya végigaludta az éjszakát szó nélkül. Nem tudom elmondani, hogy mennyire jólesett, óriási szükségem volt erre. Valószínűleg rá kellene állni, hogy legkésőbb 10 körül lefeküdjek, és akkor nem lennék ennyire nyúzott. De olyan rövidek a napok és annyi dolgom van.

Ma csak 11-re megyek, úgyhogy még itt ülök pizsamában a konyhában a laptopom fölött. Egy csomó elintéznivalóm lenne, megint kint van az állomáson a bicajom, még mindig nem vittem el a csizmám a cipészhez, postára is kellene menni, de egyrészt nem bírom rávenni magam, hogy elkezdjek a mínuszokban pörögni, másrészt hajat kellene mosnom, harmadrészt imádom a lassú reggeleket, és nekem most ez, hogy itt ülhetek, és nem kell csinálnom semmit, kell és kész.

Szerintem vége a kinti futásnak, nagyon hideg van. Pedig képzeljétek, a Spotifynak van már olyan feature-e, hogy érzékeli, milyen tempóban futsz, és hozzá passzoló számokat ad - nekem voltak kétségeim, de basszus, zseniálisan működik. Meg van ez az E Heti Kaland is (Discover Weekly), ami azt jelenti, hogy minden hétfőn kapsz egy személyre szabott playlistet a számok alapján, amiket hallgatni szoktál, és hihetetlenül profin eltalálja az ízlésemet, egy csomó kurvajó zenét találtam már így, mentegetem is el őket szorgalmasan. Imádom 2016-ot. 

Nagyon jól érzem most magam, kár, hogy nincsen kicsit több időm, például a csajok nagyon hiányoznak, de igazából így is jó. Valahogy most a télnek is örülök, hogy bűntudat nélkül be lehet lassulni, sokat semmit tenni, és lehet várni a karácsonyt. 


 

4 megjegyzés:

  1. A kinti futashoz. Korabban elkepzelni se tudtam, hogy lehet telen kinn futni. De minden csak megfelelo ruhazat kerdese. Oke, minusz fokban futni azert mar szar, ezt magam is beismerem. De amugy meg elmondhatatlan erzes hoesesben futni. Tehat, ha erzel magadban kesztetest, akkor sal, sapka, kesztyu, vastagabb nadrag, vastagabb kardigan (futo mind), es menj! Persze tudom jol, ez mind penz kerdese, de telen amugy is olyan keves idot tolt az ember szabad levegon, hogy tenyleg meghalalja a tested. En peldaul miota futok, nem voltam beteg (hazudok, utobb ket hetre ledontott egy nyavalya, mert valaki csunyan megfertozott), es ez aranyat er. Na ennyi volt a kampanybeszefem, es nyilvan te erzed, szoval nem okoskodni akartam ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ez akartam írni! Én is imádok kint futni ilyen időben, megőrülök, hogy nem mehetek most, pedig olyan szépen süt a nap. Elég jó téli cuccok vannak már megfizethető áron az Aldiban, a Lidl nekem nem jött be sem az anyaga sem a minősége. Vagy talán egy kicsit jobb minőségű, de mindenképpen drágább a Tchiboban - ahol ma -30% a kedves vevőknek :)

      Törlés
  2. Köszi csajok a motivációt, abszolút igazatok van, majd megírom, hogy mi újság:).

    VálaszTörlés
  3. +1 a lassú, feltöltős reggeleknek :)

    és milyen jó, hogy írtad a cipészt, nekem is van elvivendő csizmám, fel is került a kövhónapi listára

    VálaszTörlés