2016. november 29., kedd

Surprise, surprise

A szombat délelőtt teljesen az enyém volt. 8 körül ébredtem, későig nyújtózkodtam az ágyban, majd beengedtem a napfényt meg az állatokat, pizsamában rendezkedtem kicsit, csináltam reggelit meg egy csomó teát, majd feltelepedtem  kanapéra a tálcámmal, és megnéztem 3 részt a Válásból. Imádom Sarah Jessica Parkert, a csajt is meg a stílusát is (ó, azok a ruhák), és igen, megint Carrie-t hozza, de én ennek kifejezetten örülök, mert hiányzik. A válás témában is érintett vagyok, de már van olyan távoli, hogy tudjak rajta nevetni, szóval nekem nagyon bejön. 

Közben kifestettem a körmeimet, az egyik kezemen sötétszürkére, a másikon lilára, alapozó, két réteg festék, majd fedőréteg. Majd amikor már majdnem megszáradt, az egyik kezemmel úgy belenyúltam valamibe, teljesen tönkretéve két körmöm, hogy fuck this shit jelszóval lemostam az egészet a picsába, kb egy óra precíziós melót dobva ki az ablakon.  

Régen fordult már olyan elő, hogy fülig beleszeressek egy ruhába, de valamelyik nap láttam egy olyan ruhát a NoN+ új kollekciójában, hogy nem bírtam kiverni a fejemből. Egyébként egy ugyanilyen ruhám van már, kb 2.5 éve vettem, teljesen fekete, és mondhatom, hogy ez a legtöbbet hordott ruhám, puha, meleg, kényelmes, vagány, kapucnis, kenguruzsebes, teljesen az én stílusom, imádom. És most kidobták ilyen színekben: 




Úgyhogy némi dilemmázás után összeszámoltam a kétszázasokat a malacperselyemben, és megrendeltem. Házhoz szállítva, hogy igazán meglepődjek, és hogy tudjam bontogatni. 

10 megjegyzés:

  1. Hahaaa, ezt en csomoszor eljatszom lakkozas utan, es a kommentem is ugyanez 😂😄

    VálaszTörlés
  2. Ezért vettem uv lámpát😉

    Tök jó a ruha. Kár hogy ezekhez én nem vagyok elég csinos 😡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy fenekem van meg a hasam se kicsi. És ez a kettő együtt hülyén mutat egyberuhákban.

      Törlés
  3. Hogy a lényeghez szóljak (mert tényleg tökjó a ruha); a NoN+ méretezése mennyire van összhangban a valósággal? Mármint ami a neten fenn van mérettábla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, de én mindenben M-est hordok, de non+-ban S-est.

      Törlés
    2. TE M-et? Kizárt dolog! :)
      Ugyanezt a ruhát rendeltem más színekkel még nyár végén és imádom!

      Törlés
  4. csak mondom, hogy novembertől új showroomjuk van (és a webshop rendelest is lehet ott is atvenni), es ez az en lakasomban van (tőlem bérlik) :) szoval ha jossz egyszer korulnezni, szolj :)

    VálaszTörlés