2017. április 20., csütörtök

Ladies' night

Tegnap érthető okokból autóval mentem dolgozni, gondolván, hogy bicajozzon ebben a hányinger időben sárhányó nélküli biciklin, akinek kedve van. Este viszont el akartam menni edzeni, és úgy éreztem, pont jól fog esni egy kis friss levegő, hogy felébredjek, mire odaérek az edzőterembe, és tényleg, nem bántam meg, hazafelé is jó volt száguldani. Egyedül szaunáztam, és volt bennem némi rossz érzés, mert olvastam hogy meghalt két nő egy csehországi szaunában, mert beragadt az ajtó, nem bírtak kijönni, és másfél óra múlva találták meg őket - uh, hát basszus, pokol, szegények. Ma reggel viszont megáztam és csupa sár lett a hátizsákom. Mondjuk nem baj, büszke vagyok rá, hogy tekerek ilyenkor is, csak nagy a dilemmám, hogy kell-e nekem sárhányó a versenybicajomra, nem is a kinézet (oké, az is), de nehezebb lenne tőle. 

Holnap lesz Tosca az Akváriumban, ezer éve megvettük a jegyeket, nagyon várom már, rég voltam utoljára bulizni, táncolni. Gondoltam, milyen szuper, pénteken lesz, lehet fröccsözni, táncikálni míg bírjuk, majd szépen kialusszuk magunkat Pillánál, reggelizünk, ejtőzünk, hazajövök valamikor délután, és lesz még másfél napom regenerálódni meg fészket rakni. Ezen kívül még egy komolyabb program volt alakulóban, a barátnőnk lánybúcsúja, amit ezer éve szervezünk, és nálam lesz, na és kettőt találhattok, mikorra sikerült lefixálni az időpontját - nem, szerencsére nem ugyanarra a napra, de másnapra. Úgyhogy pihenni nem tudok majd, mert már kora délután indul a móka, és mivel láttam, hogy a bevásárlólistára ilyeneket írtak, hogy fehér rum meg lime, félek, hogy nem üdén és kipihenten ébredek majd vasárnap. Arra, hogy a lakás hogy fog kinézni, egyelőre gondolni sem merek. 

Mindenesetre annyit ígértem, hogy csinálok szendvicseket (szerintem a készítésbe befogom majd a lányokat), a többiek meg gondoskodnak az egyéb rágcsákról meg az italokról. Pihenni meg minek?

15 megjegyzés:

  1. Technikailag sárhányó már van a kerékpárodon és kettőnél többet nem lehet felszerelni rá :D Tudod a gumi ami a hátad közepéig összesároz az igazi sárhányó :D Amiről írsz az a sárvédő de olyant csak az öregasszonyok tesznek :D (Szóval szerintem neeeee). Nekem jó recés kerekű hegyibiciklim van, az aztán becsületesen hányja a sarat mindenfele, de nem tennék rá sárvédőt mert az már hogy néz ki????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát bocs mi falun sárhányónak hívjuk:)

      Törlés
    2. Amúgy ezen eredetileg volt, csak esztétikai okoból leszedtem

      Törlés
    3. minalunk borsodba' is sarhanyo. ;)

      Törlés
    4. Zalában is sárhányó. :)
      ( No, ki, honnan jött? )

      Törlés
    5. Pestről a vadkeleten, Mordor délebbi részén is sárhányó. (Szabolcsi vagyok, na.)

      Valamelyik nap ezen gondolkodtam, hogy a tervezett új fixi szerű(fék azért lesz rajta hátul) bringámon legyen-e, vagy legalább lehessen rá rakni... :DD

      Törlés
    6. anyuék családjában is sárhányó (Sárbogárd és környéke)

      Törlés
    7. Es kulfoldon is sarhanyo😊

      Törlés
  2. Amugy van ilyen opcionalos cucc is, nem ved meg teljesen de legalabb valami es nem is nez ki rosszul :) https://ass-savers.com

    VálaszTörlés
  3. A sárhányó az maga a gumi ill. a kerék, a sárvédő pedig az a műanyag/alumínium stb. ami megvéd, hogy ne legyél a hátad közepéig sáros. Tehát amit a kerék fölé szerelnek.

    A sárhányó egy téves beidegződés a sárvédőre.

    Egy kerékpárszervízes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én értem amit mondasz, de hidd el, h nem azért hívjuk így mert buták vagyunk, hanem errefelé (meg ahogy a többiek írják, másfelé is) így hívják. Megpróbálhatom a kedvedért átnevelni a várost, de kétlem, h sikerül.

      Törlés
    2. A szerviz pedig rövid i-vel írandó, a szervÍz egy téves beidegződés, semmi köze a vízhez. ;) Ha már kukacoskodunk.
      Egy magyartanár

      Én azt mondom, Ilonka, hányd csak a sarat, amíg ilyen jól állod! ;) Jó buli(ka)t a hétvégére!

      Törlés
  4. Mi is sárhányónak hívjuk a sárvédőt. A gumi az gumi. Zs.

    VálaszTörlés
  5. Mi is sárhányónak hívjuk a sárvédőt. A gumi az csak gumi. Viszont azt nem értem,hogy lehet nélküle élni. ☺

    VálaszTörlés
  6. En beszereztem egy vizhatlan, hatizsakra huzhato vedot. Hasznos, mert neonsarga, ami noveli a lathatosagom es nem kell egyfolytaban mosni a taskam.

    VálaszTörlés