2018. május 18., péntek

na jó, felkelek

06:06

Fél 6-kor keltünk, összebújva sutyorogtunk még egy kicsit, nevetgélve végigasszisztáltam, ahogy felöltözik, készülődik, előre kiosztottuk egymásnak a hétvégi pusziadagot, mivel január óta először külön töltjük a hétvégét, és aztán útjára bocsátottam. Nem látom értelmét már, hogy további alvással próbálkozzam, pedig csak fél 10-re kell mennem érettségit felügyelni, így visszamásztam az ágyba, jól betakaróztam... És itt vagyok.

Tegnap panaszkodtam a lányoknak, hogy iszonyúan türelmetlen vagyok, feszült, ideges, úgy érzem, mintha kifeszített damilszálak lennének az idegeim helyén. Helyettesítettem a kilencedikeseknél (tesiórát), kb gyerekfelügyelet, és az egyik fiú félig felállt, én meg idegbetegen rákiabáltam, hogy hogy gondolja, hogy csak úgy feláll, maradjon a helyén, ő meg eléggé csodálkozva mondta, hogy nem indult sehova, csak kényelmetlen volt, ahogy ült, és pózt akart váltani. Fú, hát lehet, hogy kávé helyett nyugtatóval kéne indítanom a napot, esetleg kéne nekem két hét valami tengerparton, vagy csak elkezdődhetne a nyári szünet, nem tudom, de az idegállapotom nem épp ideális. 

Tegnap aránylag korán végeztem a délutáni tanfolyammal, már fél 7 körül itthon voltam, és persze a bevált módszerhez fordultam, ami mindig elvonja a figyelmem, és jó hangulatba hoz, legyen bármi bajom: beraktam háttérnek a Big Bang Theory-t, vacsit csináltam és sütit sütöttem. Napok óta fázom, úgyhogy jólesett begyújtani a sütőt, meg hát jött a pasim, és csináltam neki szendvicseket, úgy, hogy grilleztem előre bepácolt csirkemelleket, és bepakoltam őket édes, kacsazsíron megpirított hot-dog bucikba mézes dijoni mustárral (Maille, ismeritek?), sajttal, salátával, paradicsommal és lilahagymával. A pasim azt mondta, hogy erre a szendvicsre  építve simán nyithatnánk egy helyet - és tényleg, nagyon finom. Szoktam a csirke helyet sajtot is grillezni bele, úgy is elég jó. 

De már csak a mai napot kell túlélni, csak sajnos versmondólánynak kell öltöznöm, pedig legszívesebben melegítőben meg dupla kapucnis pulcsiban maradnék egész nap. Nyűgös vagyok, na. De hátha egy hosszú zuhany, meg maradék almás-epres morzsasüti a habos (olyan finom a mogyorótej, amit mostanában iszom, és habosítható) kávém mellé remélhetőleg beindítja a napom. 

Ez pedig pár hétig a kedvenc minimál manikűröm volt, szerintem vicces:







10 megjegyzés:

  1. Hiába vagy nyűgös, minden olyan jól hangzik. Szerintem rosszul panaszkodsz :))
    Ha ilyen lenne a körmöm szerintem folyton le akarnám kaparni azt a kis színt :)

    VálaszTörlés
  2. Juj, de jó ez a köröm! Veled kellett volna konzultálnom a vizsgafotózásom előtt, olyan kreatív vagy öltözködés terén (is). 😊

    VálaszTörlés
  3. Állat a körömdizájn! még régen mutattad a minimál stílusba a kis fekete négyszöget, az is menő volt!

    VálaszTörlés
  4. Milonka én is hiányolom az outfit hireket. Olyan menő egyedi stilusod van és mindig inspirálsz. Kedvek kapok Tőled a kajákhoz, sütéshez, színes cuccokhoz, lakberendezéshez... és a full őszinteséghez. Mindemellett önmagam akarok maradni, mert belőlem egy van és Milonkából is. Jó hogy vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)

      nem tudom magam jól lefotózni, túl sok cécónak találom kb semmiért, meg érted, nem vagyok én fesönblogger, semmi különös, ahogy öltözködöm, sok színes cucc, meg tornacipő vagy birki mindenhez. :D azért majd próbálkozom!

      Törlés
    2. Tudom én, hogy távol áll Tőled a rucis fotózgatás(tőlem is). Arra gondoltam, mikor egy-egy darabot figyelmünkbe ajánlassz ( pölö kesztyűk, sárga kabát, piros pulcsid, amit a promódba lőttél. Szóval inspiráló ötletek, lelőhelyek jól jönnének, mikor minden boltban kb ugyanazt látod csak pepitában.😯☺

      Törlés
  5. De jó, hogy írod ezt a mogyorótejet! Látom, hogy ebben is kevés fehérje van, azt hittem azok mind nem habosíthatóak, de ezt ki fogom akkor próbálni. A köröm design nagyon cool.

    VálaszTörlés