2018. szeptember 6., csütörtök

come to me

De a legeslegnagyobb újság, hogy lecseréltük az óriási bőr kanapét és a két hozzá tartozó fotelt, amik az egész nappalit uralták. Vettünk helyettük egy szürke, kompakt kis L alakú kanapét, ami egy mozdulattal ággyá alakítható, ha valamelyik unokahúg itt szeretne tanyát verni, vagy ha komolyabban össze akarunk bújni egy maratoni sorozatnézés esetén (vagy attól függetlenül).

Ő az (nem saját fotó):


Semmi különös, és gondolom, nem is a legkomolyabb minőség, de annyit megnéztünk, és ár-érték arányban, meg abban, ahogy minden kritériumnak (L alak, kinyithatóság, ágyneműtartó) EZ egyszerűen verhetetlen volt. Én már most imádok fetrengni rajta, és a hm home-ban is kinéztem hozzá csodás, színes párnákat, igazi meleg, őszi színekben. A nappali pedig most hirtelen sokkal nagyobbnak tűnik. 

3 megjegyzés:

  1. Nekunk is ez van, imadjuk. Hetvegen mindig kinyilik es sajna ugyis marad. Idonkent ui mind a negyen fetrengunk rajta.

    VálaszTörlés
  2. Ugyanilyet néztem ki én is, tök praktikus, és nem is értem, más típusok miért olyan sokkal drágábbak.

    VálaszTörlés
  3. Nekünk nem ikeas van, de hasonló. Régen sokat fetrengtünk, filmeztünk rajta, szinte mindig ki is volt nyitva. Mióta megszületett a fiunk 2 és fél éve, kb nem is ültünk rajta. De pár év és majd újra használjuk:-)

    VálaszTörlés