2018. október 19., péntek

flat white

Úgy kezdődött a mai (azóta már tegnapi) napom, hogy már a bicajon ültem a suli felé, amikor rájöttem, hogy a vékony, fekete pulcsi, amit kivételesen csak úgy, a melltartóm fölé vettem fel, szúr. Nem kicsit, és egyre nehezebben viselem. Gondolom, eddig is szúrt valamennyire, csak szoktam alá másik felsőt venni. Na, és akkor ebben a hangulatban telt a nap, amikor tudtam, és nem láttak, dörzsölgettem magam, pokol volt. Aztán volt 3 órám, utána egy 2.5 órás lyuk, majd még egy óra. Végre eljött az utolsó, a 6. órám, amire vártam, bementem a terembe... És üres volt. Zakatolva járt az agyam, néztem az órám: mit nézhettem el? Visszamentem a tanáriba, és mondták, hogy nem, Ilonka, NINCS órád, az egész iskola filmet néz ma abban az időpontban. Ez mondjuk csak azért volt elkeserítő, mert ha ezt tudom (kicsit alultájékozott vagyok még mindig), 11-kor hazamehettem volna, és délután 4-re kellett volna visszajönnöm (az este 8-ig tartó) értekezletre. Na mindegy. 

Jövő héten témahét lesz, ahol a gyerekek 3 napon keresztül projekteznek (a mieink food blogot írnak, és ehhez kapcsolódó előadásokra és workshopokra járnak, mint ételfotózás, kaja-design, blogolás, a wordpress használata, jön egy dietetikus, egy lány a Felelős Gasztrohős-től, majd fenntartható éttermet látogatnak, piacra mennek, őstermelőkkel találkoznak, főznek stb, és mindezt be kell, h blogolják, how cool is that). Úgyhogy tanítani tulajdonképpen nem kell, csak terelgetni a gyerekeket, lehet lazulni. 

Megszűnt a kedvenc pafümöm, a See by Chloé, meséltem már? Úgyhogy sehol nem lehet már kapni (sem online, sem a Müller-Douglas-Marionnaud vonalon), eléggé szomi vagyok. De tegnap találtam egy helyen, úgyhogy felvásároltam a készletüket, azt az egy darab 50 miliset, ami volt még náluk. Most kereshetek megint nem-tucat parfümöt magamnak. 

Ezt meg a Tamp&Pull-ban kaptam tegnap, milyen szép (és finom):

2 megjegyzés:

  1. szia! Az amazon.de-n még van a parfümböl. Ha nem lehet Magyarországra rendelni, én szívesen rendelek neked. Bécs közelében élek és kb. havonta megyek Pestre, szóval el is tudom vinni, ha szeretnéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen, de aranyos vagy:) most pillanatnyilag nem kell;) :*

      Törlés