2019. április 27., szombat

a csapatommal csapatom

Ma délutántól pedig egyedül vagyok itthon, Barni elutazott, és csak holnap jön haza. Gondoltam rá, hogy hazamegyek Vácra legalább egy délutánra, de kicsit fáj a torkom, meg nagyon kellett már egy pici idő egyedül. Délután beszéltem anyuval egy csomót, nagyon hiányoznak a szüleim, és tudom, hogy én is nekik. Nem tudom, jól csináltuk-e, hogy így összenőttünk, és hogy csak most igyekszem igazán leszakadni róluk - tudom, hogy az a normális, ha én a saját életem élem, de sokat gondolok rájuk, és annak ellenére, hogy legalább 2 hetente otthon vagyok, hát... Hiányoznak. Tervezek szervezni néhány közös programot a következő hetekben, első körben jó lenne megnézni a Fortepan kiállítást a várban, remélem, jó lesz. 

6 megjegyzés:

  1. Szerintem - es az eddigi terapiak tapasztalata alapjan, amikor a levalasrol beszelgettunk -, abban a vilagon semmi rosz nincs, ha hianyoznak a szuleid. A kotodes nem egyenlo a levalas hianyaval. Onallo vagy, nem aszerint hozol meg kizarolag teged vagy a parodat erinto fontos donteseket, hogy nekik oromet vagy csalodast okozol-e vele. Ok nem szolnak bele az eletedbe, ha szukseged van rajuk, elerhetoek, de azon tul nem presszionalnak.
    Persze nyilvan nem szamolsz be konfliktusokrol - ha egyaltalan vannak -, de a blogon keresztul mutatott kep alapjan a tietek egy kiegyensulyozottan mukodo csalad, felnott-felnott relacioban letezo emberek kozossege. A hiany pedig azt mutatja, hogy a szuleid jol vegeztek a dolguk annyira, hogy a levalas utan meg mindig elegge fontosak maradjanak szamodra.

    VálaszTörlés
  2. Raadasul a valas utani krozosben es gyaszidoszakban tok normalis az is, hogy az ember regresszal, es kicsit visszamegy gyerekbe, elfogadja a gondoskodast.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azért ennek nagy része világos nekem is, de persze jó hallani ezt külsőstől is. Köszi szépen!

      Törlés
    2. Igen, csak megerositesnek szantam. ❤️

      Törlés
  3. Szerintem az elso hozzaszolonak teljesen igaza van.
    En is csinaltam epres avokados madarsalatat datolyasziruppal pici citrommal es balzsamecettel meglocsolva az otleted alapjan. Eletemben ilyen finom salatat nem ettem meg. Koszi a tippet.

    VálaszTörlés