2020. március 6., péntek

all is well

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki gondolt ma rám, nagyon kedvesek vagytok. Működött is, mert szuperjól sikerült minden - sokkal jobban, mint amire számítottam. Annyira megdicsértek, hogy egy pontot elpityeredtem, és az angolos hölgy azt mondta, hogy köszöni, hogy ilyen sokat tanulhatott tőlem (ami mennyire jófejség?). Úgyhogy így utólag azt mondom, hogy tök jól alakult így, hogy bepottyant ez a kis megmérettetés az utolsó hónapomba, és hogy ilyen pozitívan zárult. Nagyon jó volt ez a nap, megerősített, hogy szakmailag tökéletesen a helyemen vagyok, elképesztően feltöltött, és szerintem nem csak rövid időre - remélem, erre majd úgy két év múlva is emlékezni fogok.

Suli után beugrottam az Aldiba, vettem zöldségeket meg virágot, aztán itthon gyorsan főztem csirkés-zöldséges-ananászos curryt üvegtésztával, már majdnem kész volt, mikor betoppant Phoebe, aztán pár perc múlva Flóri, egy közös barátnőnk. Nagyon régen láttam őket, vacsiztunk és kibontottam egy üveg Sauska vöröset (amit sajnos nem én ittam meg).

A hétvégén pedig semmi dolgom nincsen, csak hogy hosszan örömködjek annak, hogy milyen jó most nekem. Meg hogy kitaláljuk az esküvőt, ajjaj. 

3 megjegyzés:

  1. biztos voltam benne, hogy jól sikerül majd, de azért örülök nagyon, ment a sok pozitív gondolat meg minden :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, nagyon örülök, hogy jól sikerült, főleg így, egy nagyobb szünet előtt! :)

    Remélem azért lesz majd egy kisebb esküvős poszt is, mert nagyon imádom a stílusod, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan oldjátok meg Milonka-minimálban.

    VálaszTörlés
  3. Biztos voltam benne, hogy jó lesz, de aww ;)

    VálaszTörlés