2022. május 17., kedd

day offff

Most van a második alkalom, hogy Dani nem csak egyet, hanem kettőt alszik Budapesten a nagyszüleinél. Először akkor volt ilyen, mikor az esküvőnk után Bécsben voltunk egy hétvégét. Most viszont egyedül voltam itthon, pihentem, aludtam, filmeket néztem, olvastam, nagyon pihentető volt, egészen más, mint mikor csak egy napot van ott, és aztán nekem kell menni érte. 

Tegnap nagyon jól sikerült lelazulni, lementem a partra napozni, idén először. Ilyenkor tökéletes, alig voltak, csend volt, tudtam olvasni, bár nehezen találtam kényelmes pózt. Este a biztonság kedvéért kitakarítottam, aztán meg bicajra pattantam és találkoztam egy barátnőmmel, ittunk egy sétálós meggyes sört és beszélgettünk. 







Barni nemrég, reggel jött haza egy 25 órás meló után, ami előtt mindössze 4 órát aludt. Napok óta ez megy, utálom ezt és aggódom mindig, hogy elalszik az autóban hazafelé. Mindig mondja, hogy ne izguljak, észnél van és vigyáz magára, de hát na, látom, hogy hulla fáradt. Kiadós reggelivel vártam és forró teával, kicsit összebújtunk utána, olyan érzés volt, mint mikor frissen összejöttünk, rengeteget dolgozott és meló után ide járt haza hozzám - nagyon kellene, hogy többet legyünk kettesben. Már alszik, jó is, hogy Dani nincs itthon és tud pár órát pihenni, de hát napok óta nem látták egymást ők sem. Délután hozzák majd haza a nagyszülők, miután aludt, annyira jófejek, ez most nagyon nagy segítség nekünk. Holnap pedig vége az őrületnek, még egy nap kell, mikor lecseng ez az egész, aztán nagyon nekiállunk pihenni hármasban, szerintem a Balatonra is lemegyünk úgy két hétre, nem bánnám, ha csak mi lennénk.  

Azért hiányzik a kismaki. 


❤️

10 megjegyzés:

  1. Dani gyönyörű! Az az eltartott kisujj, elképesztő. :-))
    Remélem jobban vagy már

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sokkal, köszönöm! az eltartott kisujj fel sem tűnt:)

      Törlés
  2. Nagyon szép kisfiú. Én nem értem a munkáltatók embertelenségét. Vagyis azt nem értem, hogy miért hagyjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ah, ne is mondd. ő nem ilyenekben szokott dolgozni, de az van, hogy azok az amerikai projektek, amikben általában dolgozik, most nem jönnek ide a háború miatt. azért elvállal ilyen rövidebbeket magyar cégeknél, ahol az van, hogy rövidebb projektek vannak, és pár napba próbálnak belezsúfolni dupla annyi napnyi munkát. és persze nincsen elég ember, sem neki, sem a többi részlegen, ezért a 4 nap alatt mindenkire szükség van szinte folyamatosan. ráadásul neki olyan a pozíciója, hogy akkor is csörög a telefonja, amikor alszik pár órát - és ő fel is veszi. borzasztó, nagyon várom hogy vége legyen, de közben az a baj, hogy most csak ilyen munkák vannak, mi meg most lakást veszünk, felújítunk... én is azt gondolom egyébként, hogy az ilyen munkafeltételek ellen egy emberként kellene felállniuk a munkavállalóknak.

      Törlés
  3. És jó ez a könyv a képen?

    VálaszTörlés