2022. május 6., péntek

it's a good day to have a good day

Ahh, és múlt héten az esküvőnk óta először voltunk bulizni. Barni mondta már egy hete, hogy pénteken egy nagyon cuki barátjának szülinapja lesz, és tart egy laza kis összejövetelt. Ezt a srácot nagyon szeretem, és mióta gyerekünk lett, a 4 (kettő saját, kettő fogadott) fia után rengeteg cuccot öröklünk tőle. Végül épp úgy alakult, hogy Dani a nagyszülőknél aludt, így én is ráértem, vonatra ültünk, fogtunk egy-egy behűtött meggyes sört, és egy óra múlva már a srácokkal koccintottunk. 


Egy gyönyörű, icipici hely, egy design kávézó-minigaléria nyílt a Pozsonyin, az a neve, hogy pr09re55, és a dekorból, valamint a kiállított képekből bármi megvehető.  Csak mi voltunk, és a tulaj csaj, aki nagyon jó fej, és olyan, mint aki most lépett ki egy francia divatmagazinból (és tényleg modellkedett Párizsban), maga méri a bort, a pálinkát és a meggyes sört. Ráadásul rakott ki nekünk ropogtatnivalót, répát és zellerszárat, amit humuszba mártogathattunk, mármint én, mert a srácokat nem igazán hozták lázba az egészséges falatok. Nagyon jól éreztem magam, jólesett végre egy bandázni, iszogatni, beszélgetni, és a végén haza is vitt minket Barni egyik barátja.  Én annyira lelkes voltam, hogy még otthon is elcsábítottam Barnit egy helyre, amit nagyon meg akartam nézni, és ott is ittam még két koktélt. Persze csak másnap derült ki, hogy mennyire nem volt ez jó ötlet, nem is emlékszem, mikor voltam ennyire másnapos, eléggé örültem, hogy Dani nem volt otthon, és fetrenghettem egész nap, Barni csak röhögött rajtam (én nem is értem, hogy csinálja, hogy neki semi baja, gondolom, ő nem keveri a Chardonnay-t Pina Coladával), és hordta nekem a hideg bodzaszörpöt meg mindenféle kajákat, amiket épp kívántam. 

ilyen a terasz 😍 a lányokat is el akarom vinni ide

Nagyon feltöltött az este, és egyben egy időre ki is elégítette a mulatozási igényeimet, de közbem alig várom a következő ilyet.

3 megjegyzés:

  1. Jajj, olyan jó, hogy újra vagy, Milonka!!! :-))))

    VálaszTörlés
  2. Még nem kommentáltam, amióta újranyitottál, de hadd mondjam el akkor én is, mennyire örülök! Hiányzott a blogod. 🥰 ez a hely pedig nagyon tetszik, ha legközelebb Pesten járok, előfordulhat, h felkeresem.

    VálaszTörlés
  3. jaj de jó, nagyon örülök, hogy végre kommentáltál! :D ez az a hely, majd meséld el, milyen volt: https://welovebudapest.com/cikk/2021/11/30/shopping-egy-parizsi-modell-budoarja-a-pozsonyi-uti-pr09re55-ben-jartunk

    VálaszTörlés