2024. február 27., kedd

new week, let me sleep

Úgy jött ki a hét, hogy csütörtökön mindkettőnknek programja volt estig, az anyósom pedig színházba ment, így nem tudott Danira vigyázni. Barni viszont mondta, hogy ő csütörtök reggel Vácra viszi az autóját szervízbe, így aztán Dani szerdával le is tudta az ovit és csütörtök reggel elköltözött Anyuékhoz két napra és két éjszakára. Mindketten tele voltunk tennivalókkal és programokkal, így végül csak péntek este voltunk kettesben, de az nagyon jó volt és kellett is, elővettük a backgammon táblát és jó sokat játszottunk a konhaasztalnál. Danit szombat dél körül hozta fel Apu a Nyugatiba, jól érezte magát a mininyaraláson, de itthon már iszonyú bújós szeretetgombóc volt, gondolom, hiányoztunk neki. Aztán szombat éjjel belázasodott, és már láttam, ahogy megint elúszik a hetem. De végül csak hétfőn fogtam őt itthon és jól volt, játszottunk sokat és elmentünk sétálni és a játszóra, úgyhogy ma már tudott menni oviba. Amúgy nekem nagyon nyűgös napom volt, előző éjjel rosszul aludtam és alig vártam, hogy Dani elaludjon ebéd után, de aztán nekem nem sikerült elaludnom. Ma is rosszul és keveset aludtam, jó lenne, ha ez nem folytatódna mostmár, ma este 9-kor ágyban szeretnék lenni. 

Most vasárnap este 7-től 10-ig volt próbánk. Nem szeretem ezt az időpontot, szeretek nyugiban rákészülni a hétfőre, együtt lenni, meleget vacsizni, Dani ilyenkor hosszan pancsol a kádban, hajat mosunk, sokáig olvasunk az ágyban, korán lefekszünk mi is. Ehhez képest már délután szeparálódnom kell, énekórázni és gyakorolni, aztán el kell indulnom fél7 körül, ők ketten hozzák le az estét, én pedig 11 körül érek haza teljesen felpörögve a csendes lakásba. De ez van, ilyen a rocksztár élet, élvezem nagyon, de tény, hogy jobban szeretek hétköznap próbálni. 

A próbahely tulaja mondta, mikor megérkeztem, hogy szeretne csinálni egy fotót rólunk, mint minden zenekarról, aki ott próbált, én meg mondtam, hogy persze, de közben puffogtam magamban, hogy nem lőttem be a hajam, nincs rajtam smink, és ez lesz az első közös fotónk, de aztán kiderült, hogy egy polaroid képet csinált csak, amin annyira picik vagyunk, hogy nem sok minden látszik, szóval mindegy is, kedves gesztus volt. Amúgy is olyan fura ez a próbaterem, le kell venni a cipőt és csak zokniban lehet bent lenni, nem lehet enni-inni (kivéve vizet), és ha bármit bepiszkolsz vagy foltot hagysz (mondjuk kiöntesz valamit), akkor 8e forint takarítási díjat kell fizetned. Mi persze szó nélkül elvagyunk ezzel és felvesszük a kis váltópapucsokat, meg titokban iszom a gyógyteámat a palackból, de mit szólnak ehhez a vérrockerek meg a Gaxsta Zolee? 

Na gyorsan felteszem a hozzávalókat a rakott krumplihoz aztán készülök a délutáni óráimra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése