2024. március 8., péntek

Budapest, de csodás

Daniért tegnap a nagymamája ment az oviba, hozzá mentek haza busszal, és ott is aludt nála. Rég nem aludtak ketten, én úgy érzem, hogy a nagyi fél Danival kettesben maradni, és ez még szerintem annak a PTSD-je, mikor hármasban a Balatonon voltak és az apósom szívrohamot kapott. Megértem őt, és puhatolóztam most is, hogy rendben van-e ez így, mert tudunk este menni érte, ha bármelyikük úgy érzi, de most reggel beszéltünk már, jó estéjük volt és jól is aludtak. 

Én fodrászhoz mentem délelőtt. Jó hosszú volt már a hajam, de nagyon szeretem, mikor frissen van vágva és szép formája van, annyival könnyebb kezelni ilyenkor. Mesélte a fodrászom, hogy volt nála egy hölgy, aki valami blogban olvasott róla, amit én írok (és itt a blogolvasó az igazi nevemen hivatkozott rám). Vicces, és kicsit furcsa is, mikor a valódi életem találkozik a bloggal, mert én mindig azt gondolom, hogy én itt azért valamennyire inkognitóban vagyok, de hát látom, meg eddig is sejtettem, hogy igazából nem. Nagyon szeretem Gergőt, és jóban is vagyunk iszonyúan, de nem feltétlenül akarnám, hogy olvassa a blogom (amit amúgy nem is fog valószínűleg), a kis privát szférám, meg úgy általánosságban sem akarnám, hogy az irl ismerőseim olvassák. Semmi gáz, raktam már ki magamról fotókat is, szóval tudom, hogy én is tehetek róla, és ez van, de azért furcsa érzés volt. De azért kíváncsi vagyok, milyen volt Gergőnél fodrászkodni? Igazából örülnék, ha több visszajelzést kapnék a dolgokról, amiket itt a blogon ajánlok, és bejönnek nektek (vagy pont nem, haha), de ezek olyan ritkán jutnak el hozzám. 

Találkoztam utána Andi barátnőmmel, ebédeltünk a Komachi-ban, a japán bisztróban a kertész utcában, és annyira finomat ettünk megint (itt írtam már róla). Utána kávéztunk, majd sétáltunk még, benéztünk a Zun store-ba, ahol kicsit csorgattam a nyálam az Ykrákra, majd megkerestem az autómat a Zumbach Sebestyén utcai parkolóban. Dolgom volt előtte is, utána is, muszáj volt autóval mennem a belvárosba, hogy kijöjjek időben, és mindig parázom, hogy találok-e parkolóhelyet. Ez a nagy, szabadtéri parkoló Barni felfedezése, ő sokszor áll ide, de aztán konkrétan a fodrász bejáratával szemben is volt 3 szabad hely egymás mellett, szóval kissé túlaggódtam ezt a dolgot. 

Hyerim Kim

9 megjegyzés:

  1. Az új Ykrák! Ehhez tudok csatlakozni, pont én is az új kollekciót nézegettem. És lett volna időpontom egy gasztroenterológushoz, amit lemondtam, és megállapítottam, hogy abból akár 2 kisebb táska is kijönne... Szerintem amúgy én nálad találkoztam először az Ykra márkával, és kb 8 éve nyúzok egy hátizsákot (hány éve olvaslak akkor). Ez tehát egy megkésett visszajelzés az ajánlásaidra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de örülök hogy ykra rajongóvá tettelek! vicces, hogy az a tapasztalatom, hogy általában valaki vagy imádja, vagy rosszul van tőle, hogy milyen ronda:) nekem már egész kis gyűjteményem van tőlük, de tudnám még bővíteni (pl strandtáskám még nincs). A legtöbbet a sárga övtáskát hordom, nagyon szeretem. sokkal hasznosabb, mint a gasztro vizsgálat. :D

      Törlés
  2. Ha már ajánlások, az Eszka kabátod bevált? Nagyon rég szemezek velük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom, egy színeset is vettem és minden nap többször megdicsérik, bármelyiket veszem fel.

      Törlés
  3. Birkenstock papucsok: annak hatására vettem az első Madridomat, hogy nálad olvastam róla, nekem évekig nagyon jót tett, majd most télen eggyel tovább kanyarodtam, és barefootra váltottam, de a B.-kollekcióm így is különleges helyet foglal el a szívemben (meg a szekrényemben) 😁😊
    És már volt, hogy nálad bogarásztam vissza, mikor épp ebédelős helyet néztem, hogy melyikről is írt Milonka olyan érzékletesen? Szóval én szeretem a kajálós ajánlásaidat (is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, Birkenstock nekem is Milonka miatt van, már 4 éve nem is hordok mást nyáron :-)))

      Törlés
  4. Én a pirított tortilla + avokádókrém kombinációt, a Yogi teákat és az edzést említeném, mert ezekhez mind a blogodból jött az inspiráció. Ja, és egy kis Body Shop is :)

    VálaszTörlés